تولید تله‌فیلم مشکل‌گشا در سیمای اصفهان

تله فیلم مشکل گشا به تهیه کنندگی و کارگردانی مجید عکاف زاده و سید حسن حسینی به سفارش صدا و سیمای مرکز اصفهان تهیه و تولید می شود.
کد خبر: ۴۶۴۴۰۹

به گزارش روز سه‌شنبه جام‌جم آنلاین به نقل از روابط عمومی مرکز معاونت امور استان‌های صداوسیما، عکاف زاده  گفت: این تله فیلم دو هفته پیش تولید داشته و تصویربرداری آن به مدت یک ماه انجام شده است.

وی با بیان اینکه تله فیلم مشکل گشا در حال حاضر مراحل تدوین، صداگذاری و موسیقی را پشت سر می گذارد اظهار امیدواری کرد: این تله فیلم تا پایان خردادماه امسال آماده نمایش خواهد شد.

وی ابراز داشت: قصه فیلم در روستایی در منطقه آران وبیدگل به نام فخره می گذرد. چند کودک دبستانی به همراه مسئولین مدرسه تصمیم می گیرند به مناسبت نیمه شعبان جشنی با دعوت اولیا برگذار کنند. قرار می شود بچه ها نمایشی برای اجرا آماده کرده اما اختلاف سلیقه در بینشان باعث می شود آنان به دو گروه نمایشی تقسیم شوند تا در نهایت یک نمایش با قضاوت مهمانان هنرمند اصفهانی ( جهانبخش سلطانی ،محمد نریمانی) که توسط معلم مدرسه دعوت می شوند، انتخاب شود.

وی ادامه داد: در این فیلم به دلیل سادگی و یکدستی با فضایی که داستان در آن اتفاق می افتد سعی شده از بازیگران محلی و مردمان بومی در بیان سوژه قصه که همان موضوع زکات است استفاده شود.

گفتنی است در این تله فیلم بازیگرانی همچون جهانبخش سلطانی، محمدنریمانی، مهران هادی، محمد نصراللهی ، اکبر اسماعیلی به ایفای نقش می پردازند. و محمد رضا دادخواه ، محمد حاجی زاده ، سید علی حسینی ، آرشا امینیان، محمد حسن زاده به عنوان بازیگران نوجوان در این تله فیلم همکاری دارند.

عوامل تولید این تله فیلم عبارتند از :

نویسنده :مجید عکاف زاده / کارگردان: مجید عکاف زاده،  سید حسن حسینی / نور و تصویر : مجید محسنی / صدابردار :پشوتن طهماسبی/ تدوین : سید حسن حسینی / موسیقی: مسیح خسروی / دستیار کار گردان و برنامه ریز : محسن هاشمی / مدیر تولید : محمد ربانی / تهیه کننده : مجید عکاف زاده، سید حسن حسینی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها