سلامت سفره

گوشت مرغ؛ ضد سرطان

مواد لازم برای 2 نفر روغن کانولا: 1 قاشق چایخوری سینه مرغ (پخته شده): 70 گرم لوبیا قرمز (پخته شده): 2 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۴۶۳۵۴۹

پیاز (خردشده): 1 عدد کوچک

گوجه‌فرنگی (پوره شده): 1 عدد متوسط

ادویه دلخواه: به مقدار لازم

پودر نان: 1 قاشق غذاخوری

پنیر چدار (رنده شده): 1 قاشق غذاخوری

فلفل سبز (خردشده): 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: فر را از قبل روی 425 درجه فارنهایت تنظیم کنید. ظرف فر را چرب کنید و درون فر بگذارید تا داغ شود.

تابه را روی حرارت ملایم بگذارید. روغن را درون آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس پیاز را درون روغن ریخته و تفت دهید. وقتی کمی طلایی شد، سینه مرغ را رشته رشته کنید و درون تابه بریزید. کمی هم بزنید و بعد لوبیا را اضافه کنید. حالا گوجه و فلفل سبز و ادویه را به مواد درون تابه اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا حدود 5 دقیقه بپزد.

تکه‌های نان را درون ظرف فر بگذارید. درون هر تکه یک قاشق غذاخوری از مواد بریزید. روی مواد کمی پودر نان و پنیر چدار رنده شده بریزید. سپس ظرف را درون فر بگذارید تا حدود 5 دقیقه بماند. تا حدی که فقط پنیر روی مواد ذوب شود. سپس در ظرف دلخواه خود بچینید و آن را سرو کنید.

مرغ منبع خوبی از پروتئین است و تنها 100 گرم از آن 58 درصد نیاز پروتئینی بدن را برطرف می‌کند. از آنجا که چربی گوشت مرغ نسبت به گوشت چارپایان کمتر است، کسانی که از برنامه‌های کاهش وزن استفاده می‌کنند می‌توانند این گوشت را جایگزین گوشت قرمز کنند. در افراد مسن پروتئین‌های موجود در گوشت مرغ از پوکی استخوان جلوگیری می‌کنند.

مرغ منبع خوبی از نیاسین (B3) است که از بدن در مقابل سرطان‌ها دفاع می‌کند. کمبود نیاسین موجب آسیب دیدن ماده ژنتیکی (DNA) می‌شود. با مصرف 100 گرم از گوشت مرغ 70 درصد از نیاز روزانه به نیاسین تامین می‌شود.

سلنیوم نیز به میزان کافی در مرغ پیدا می‌شود. این ماده در بسیاری از مسیرهای متابولیک مورد استفاده قرار می‌گیرد که از آن جمله می‌توان به متابولیسم هورمون‌های تیروئید و عملکرد ایمنی بدن نام برد.

از دیگر ویتامین‌های موجود در مرغ ویتامین B6 است که همراه ویتامین B3 به متابولیسم انرژی در بدن کمک می‌کند و واکنش‌های متابولیک را هدایت می‌نماید.

لادن هومند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها