در تمام ورودی‌های شهر مشهد نماینده‌ای از سوی شهرداری برای راهنمایی مسافران حضور دارد

مشهد؛ آماده پذیرایی از مسافران نوروزی

مشهد مقدس به عنوان قطب شهرهای زیارتی کشور، همیشه اولین مقصد مسافران نوروزی است و 15 روز تعطیلات فرصت مغتنمی است تا هموطنان دوستدار مسافرت با استفاده از شرایط موجود دل به جاده بسپارند و از معنویت شهر امام رضا (ع) و جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی این شهر استفاده کنندولی شواهد و آمارها حاکی از آن است که مشهد در 3 سال اخیر از صدر جدول پذیرایی از مهمانان نوروزی فاصله گرفته و در رده‌های میانی این رتبه‌بندی است.
کد خبر: ۴۵۸۹۱۷

هر چند این تحلیل وجود دارد که استان‌های شمالی با محاسبه رهگذران جاده‌ای که از شهر آنها به طرف مشهد در حرکتند، آمار خود را افزایش می‌دهند، اما به هر حال باید پذیرفت برخی کاستی‌ها و نقایص باعث شده تا مردم کشورمان فقط اقامت کوتاه و عرض ارادت به ساحت قدسی امام هشتم را برگزینند و بقیه مدت تعطیلات را رهسپار مناطق دیگر ایران شوند.رضا شهروزی شهروند مشهدی در گفت‌و‌گو با مهر می‌گوید: در ایام نوروز حداقل 300 هزار دستگاه خودروی مهمان وارد مشهد می‌شود، روشن است که اگر مدیریت مطلوبی اعمال نشود، ترافیک و آشفتگی ایجاد شده و مسافران نوروزی را خسته می‌کند.

وی اتخاذ تدابیر برای توقف کارهای عمرانی و اعمال طرح‌های ترافیکی مناسب را اقدامی برای ماندگاری بیشتر زائران می‌داند و می‌افزاید: اگر این اتفاق بیفتد، حتما بر تعداد مسافران افزوده می‌شود.در همین حال گرانی واحدهای اقامتی و از سوی دیگر عدم تناسب بین زائران و زائرسراها باعث روی آوردن زوار به استفاده از چادرهای مسافرتی و اقامت در حاشیه شهر می‌شود.به طوری که اکبر پیمانی از ساکنان خیابان جمهوری مشهد می‌گوید: طی سال‌های گذشته بالا بودن هزینه اقامت سبب شده بسیاری از زائران زودتر از موعد از سفر خود منصرف شوند.وی وعده مسوولان برای احداث واحدهای اقامتی ارزان‌قیمت را طولانی‌مدت می‌داند و می‌گوید: باید برای این مشکل زائران چاره‌اندیشی کرد. در همین ارتباط مدیر امور فرهنگی و گردشگری شهرداری مشهد درخصوص تسهیلات در نظر گرفته شده برای زائرانی که قصد ورود به مشهد در ایام نوروز را دارند به «جام‌جم» می​گوید: در سطح شهر ترمینال، راه‌آهن و کلا تمام ورودی‌های مشهد، نماینده‌ای از سوی شهرداری حضور دارد که ضمن راهنمایی مسافران در تهیه هتل نیز به آنها کمک می‌کند.

محمدمهدی کریمی می افزاید: علاوه بر این اطلاع‌رسانی گسترده‌ای نیز در زمینه چگونگی اسکان، تعداد و موقعیت هتل‌ها و زائرسراها و جاذبه‌های گردشگری مشهد از طریق سایت شهرداری مشهد انجام داده‌ایم. ضمن این که شماره تلفن 096308 نیز در تمام ساعات شبانه‌روز پاسخگوی مسافران و زائران برای دریافت اطلاعات لازم در این زمینه است.وی با بیان این که تورهای گردشگری نیز در نقاط مختلف شهر در حال آماده‌باش برای انتقال مسافران به جاذبه‌های گردشگری شهر هستند، تصریح می​کند: علاوه بر این 5 کمپ هم با نام‌های قدیر، بابا قدرت، جمهوری، و حدت و خورشیدی تدارک دیده ایم که مسافرانی که تمایل به اسکان در فضای باز را دارند می‌توانند با پرداخت هزینه‌های بسیار اندک در آنجا اسکان یابند.

گسترش خدمات الکترونیک

سخنگوی شهرداری مشهد نیز در مورد فعالیت‌های شهرداری برای خدمات به زائران و همزمان با آغاز سال جدید می‌گوید: تجهیز و آماده کردن مرکز ارتباطات مردمی 137 برای راهنمایی و همچنین دریافت، پیگیری و پاسخگویی به ‌پیام‌های زائران و شهروندان مشهدی از 25 اسفند تا 15 فروردین به‌صورت شبانه‌روزی انجام می‌شود.

علی حامد مقدم می‌افزاید: امسال سعی شده در ایام نوروز خدمات الکترونیک را گسترش دهیم و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، نواقص موجود در حوزه IT و سایر حوزه‌های الکترونیکی را برطرف کنیم.

حمید ضمیری، شهردار منطقه 10 مشهد نیز می‌گوید که در ایام نوروز هر روز صبح گلاب‌‌پاشی معابر داخلی را در سطح منطقه داریم.علیرضا خادم، شهردار منطقه 8 نیز می‌گوید: با توجه به فرارسیدن فصل بهار و به منظور خدمت‌رسانی و افزایش سطح رضایتمندی شهروندان و زائران، میدان 15 خرداد با طراحی جدید گلکاری می‌شود.شهردار منطقه 6 نیز با اشاره به نقش تعیین‌کننده اداره فضای سبز در ایجاد رنگ و بوی بهاری به شهر، از سرعت‌بخشی به طرح‌های در دست اقدام این اداره و تکمیل آنها تا بهار 91 خبر می‌دهد.احمد محبی می‌گوید: با نزدیک شدن سال جدید، زیباسازی و اتمام پروژه‌های ناتمام سطح منطقه با سرعتی بیشتر برای پذیرایی از میلیون‌ها زائر و مجاور انجام می‌شود.

اتوبوسرانی، تاکسیرانی و قطارشهری از اساسی‌ترین ارگان‌هایی هستند که باید با برنامه‌ریزی ویژه آماده استقبال از بهار و ارائه خدمات ویژه به زائران و مسافران شوند.

آمادگی اتوبوسرانی و تاکسیرانی

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای استقبال از بهار می‌گوید: همزمان با ایام تعطیلات نوروز همه نیروهای نظارتی و همه پرسنل برای استقبال از زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) در حالت آماده‌باش خواهند بود.

مهدی خجسته می‌افزاید: خدمات ویژه تحویل سال نو، خدمات ویژه همایش عظیم دیدار با رهبر معظم انقلاب، تقویت خطوط و ارائه سرویس‌های فوق‌العاده آخر شب به خصوص خطوط منتهی به حرم مطهر و مراکز عمده خرید از اسفندماه، از برنامه‌های در دستور کار سازمان برای این نوروز است.هادی عطارزاده طوسی، مدیرعامل تاکسیرانی مشهد هم می‌گوید: اکیپ‌های گشت و بازرسی اعم از سیار و ثابت که در هر اکیپ حداقل 2 نفر بازرس سازمان و شرکت حضور داشته و در نقاط پر تردد شهر اقدام به اعمال قانون خواهند کرد، در دستور کار قرار دارد. مدیرعامل شرکت بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد نیز از افزایش ساعات خدمات‌رسانی در ایام نوروز خبر می‌دهد و می‌گوید: همزمان با ایام نوروز و ورود میلیون‌ها زائر به شهر مشهد، زمان سرویس‌دهی قطار شهری از ساعت 30/20 به ساعت 22 افزایش می‌یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها