برای تبلیغات انتخابات مجلس

نصب سه هزار سازه تبلیغاتی

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: سه هزار سازه برای نصب تبلیغات انتخابات مجلس نهم در سطح شهر تهران نصب کرده‌ایم.
کد خبر: ۴۵۸۴۱۶

حسین کلخورانی با بیان اینکه تبلیغات کاندیداهای انتخابات مجلس نهم از فردا آغاز می‌شود، گفت: سازه‌های جدیدی را برای تبلیغات این افراد در سطح شهر در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه این سازه‌ها یکبار مصرف هستند، گفت: سه هزار واحد در سطح شهر برای نصب پیش‌بینی کرده‌ایم و نصب از دو روز پیش آغاز شده است. امیدواریم کاندیداها هماهنگی کرده و فقط روی این سازه‌ها تبلیغات انجام دهند و بر روی درختان و دیوارها تبلیغات انجام دهند.

کلخورانی گفت: همچنین پایه‌آویزهای پیش‌بینی شده و تبلیغاتی برای حضور باشکوه مردم در انتخابات صورت گیرد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه بعد از پایان تبلیغات، شهر را پاکسازی می‌کنیم، افزود: این امکان وجود دارد تا تعداد این سازه‌ها را در سطح شهر در زمان تبلیغات افزایش دهیم.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها