تاج: آبی بر آتش فوتبال بودیم

مهدی تاج که گفته می‌شود یکی از نامزدهای اصلی ریاست فدراسیون در انتخابات 15 اسفند امسال خواهد بود، معتقد است که مدیریت فدراسیون باید با سیستم دولتی هماهنگ باشد.
کد خبر: ۴۵۱۶۱۲

نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال که گفته می‌شود طی 4 سال گذشته با علی کفاشیان در مقام رئیس فدراسیون دارای اختلافات جدی بوده است، هماهنگی با سیستم دولتی را با زیرنظر دولت کار کردن متفاوت دانست و در توضیح آن گفت: هماهنگی با زیرنظر بودن تفاوت دارد. به هر حال همچنان امکانات در اختیار دولت است و فدراسیون باید جوری کار کند تا ضمن بهره‌گیری از آن امکانات، استقلال رای هم داشته باشد تا بتواند آدم‌های فوتبالی و غیرفوتبالی توانمند را دور خود جمع کرده و از آنها استفاده کند که این خیلی مهم است.

وی که حالا ابایی از این ندارد تا بگوید با رئیس فدراسیون دارای اختلاف دیدگاه در مدیریت فدراسیون بوده است، با تاکید بر تغییر رویه فدراسیون در 4 سال آینده، اضافه کرد: گرچه اختلاف‌نظر همه‌جا وجود داشته است، اما این اولین دوره‌ای بود که هیات رئیسه فدراسیون بدون کوچک‌ترین تنشی اداره شد. اختلاف سلیقه همیشه وجود داشته و خواهد داشت، اما تمام تلاش ما این بود که آتش معرکه نشده و آبی بر آتش باشیم. این 4 سال از این حیث به خوبی تمام شد.

تاج که با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد در پاسخ به این سوال که آیا در انتخابات ریاست فدراسیون کاندیدا خواهد شد یا خیر؟ گفت: در حال حاضر در حال بررسی شرایط هستم. اگر آدم‌های خوب و قوی متعددی در انتخابات فدراسیون کاندیدا شوند، خیلی خوب است. دوستانی هستند که فکر می‌کنم اگر کاندیدا شوند، خوب است. معتقدم فضا باید آنقدر آرام باشد تا هر کسی که می‌تواند به این فوتبال کمک کند، جلو بیاید. فضای وسیعی در این فوتبال وجود دارد که زمینه فعالیت برای همه هست.

وی افزود: ما اگر همین الان هم با سرعت زیاد به جلو حرکت کنیم و با هم هماهنگ باشیم، باز هم به بعضی از کشورهای آسیایی نمی‌رسیم چه برسد به این‌ که بخواهیم با یکدیگر دعوا هم داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها