حیرت غرب از درخشش اسلامگرایان

روزنامه انگلیسی گاردین نوشت: غرب در انقلاب های عربی و درخشش اسلام گراها، به شدت حیرت زده شد. البته سرنگونی حاکمان مستبد تهدیدهای استراتژیک متعددی برای غرب آفریدند.
کد خبر: ۴۴۷۵۳۳

  این روزنامه با اشاره بر اینکه جهان عرب همیشه به سبب دارا بودن منابع نفت جهان، هدفی برای دخالت و تسلط از جانب غرب بوده است تاکید کرد که از زمان استقلال رسمی کشورهای عربی، آمریکا، اسرائیل، انگلیس و فرانسه از راه بمباران و اشغال، محاصره آنها به وسیله پایگاه های آمریکایی یا پشتیبانی از حاکمان دیکتاتور، بر این کشورها مسلط بوده اند.

این مقاله در ادامه توضیح می‌دهد که انقلاب های عربی که حدود یک سال قبل با انقلاب تونس آغاز شدند، در ظاهر به سبب مسائلی چون فقر، آزادی و فساد قیام کردند اما در حقیقت این قیام ها و انقلاب ها، با حاکمان مستبدی که از سوی غرب حمایت می شدند مخالف بوده و با سرنگون کردن این نظام ها تهدیدهای استراتژیک متعددی برای غرب آفریدند.
 
 این روزنامه افزود:  حمله اخیر به سفارت انگلیس در تهران نباید برای کسانی که با تاریخ این دو کشور آشنا هستند، شگفت انگیز باشد.

مشارکت مشروط

آخرین استراتژی انتخاباتی اصلاح طلبان" مشارکت مشروط" اعلام شده است.

به گزارش مشرق در آخرین جلسه  این طیف، مطرح شده که ما مشروط می آییم تا هم انگ تحریم را نخوریم و هم متهم به سازشکاری با نظام نشویم و هم ظرفیت جریان فتنه سبز را برای انتخابات از دست ندهیم.

همچنین در جلسه اخیر شورای راهبردی اصلاح طلبان یکی از اعضا مطرح این شورا گفته است:" دیگر از ما پیرمردها کاری بر نمی‌آید .سازمان و مشارکت هم که منحل و از هم پاشیده اند. مشکل ما این است که اصلاح طلب از جان گذشته نداریم و ارزیابی درستی هم از وضعیت رای استان ها نداریم ."

چشم طمع به اموال بلوکه شده

شبکه تلویزیونی «سی‌.بی‌.اس‌.نیوز» آمریکا، خبری را منتشر کرده که بر پایه آن، یک قاضی فدرال در آمریکا حکم اولیه ای را صادر کرده است که بر اساس آن ایران، طالبان و القاعده حملات 11 سپتامبر سال 2001  را سازماندهی کرده‌اند.

این قاضی آمریکایی ایران را به فراهم کردن امکانات و منابع مالی برای القاعده متهم کرده و گفته است که ایران فعالانه در ربودن هواپیماهایی که در سال 2001 با برخورد با برج‌های دوقلو حادثه 11 سپتامبر را به وجود آوردند، مشارکت داشته است.

منابع آگاه بر این باورند از آنجا که بازماندگان حادثه یازده سپتامبر که تقریبا همه بر مشکوک بودن آن تأکید دارند، نمی‌توانند از طالبان و یا القاعده خسارات مالی ادعا شده خود را بگیرند، به دنبال دولتی هستند که بتوانند از پول و منابع مالی آن برای دریافت خسارت خود استفاده کنند. در این میان، ایران هم که مقدار زیادی از منابع مالی‌اش توسط آمریکا بلوکه شده است، بهترین منبع تأمین این خسارات ادعایی است و تنها لازم است که توجیه قانونی لازم را با استناد به حکم یک دادگاه فراهم کنند.

بنابراین،لازم است حقوقدانان خبره ایران و کارشناسان حقوقی و همچنین دیپلمات‌های وزارت امور خارجه ایران، این تحرکات را جدی تلقی کرده و با حضور و دفاع ازحقوق ملت ایران در دادگاه‌های آمریکا و اقامه دعوا، اجازه ندهند آمریکایی‌ها منابع مالی ایران را به تاراج ببرند.

قطر: رژیم سعودی را ساقط  می کنیم

 به تازگی کلیپی در سایت‌های گوناگون جهان عرب منتشر شده که نشان می‌دهد، شاهزاده «حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی»، نخست وزیر قطر می‌گوید: ما در هر صورت، رژیم سعودی را ساقط خواهیم کرد.

به گزارش «تابناک»،وی در ادامه این کیلیپ افزود: رژیم سعودی به صورت یک هرم است. ملک عبدالله هم یک انسان بیچاره‌ای است که تنها در نوک این هرم قرار دارد و چهره ظاهری این رژیم است که امیدی هم به تغییر یا انجام اصلاحات توسط ارتش سعودی نیست.

شاهزاده «حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی» همچنین گفت: چندی پیش، ایالات متحده آمریکا و انگلیس، از بنده خواستند که گزارشی در باره وضعیت عربستان سعودی به آنها بدهم. آنان به من اطلاع دادند که سرانجام خواهان ساقط کردن رژیم آل سعود هستند، ولی در زمان کنونی از این کار می‌ترسند، زیرا از روی کار آمدن اسلامگرایان افراطی در هراسند.

جلوگیری از انتشار گزارش کمیته تحریم

 شورای امنیت سازمان ملل متحد یک نشست توجیهی برای استماع گزارش کمیته تحریم های 1737 درباره نحوه اجرای تحریم ها علیه ایران برگزار کرد.
 
نستر اوسوریو (Nestor Osorio) سفیر کلمبیا در سازمان ملل که هم اکنون ریاست کمیته تحریم های 1737 را بر عهده دارد، در این جلسه گزارشی از روند اجرای تحریم ها علیه ایران ارائه کرد و سپس اعضا بیانیه هایی در تشریح دیدگاه خود قرائت کردند.
 
در ادامه این جلسه سوزان رایس سفیر آمریکا در سازمان ملل از اینکه همچنان گزارش نهایی این کمیته منتشر نشده ابراز تاسف کرد.
 
روسیه و چین با تاکید بر اینکه این گزارش بر مبنای یافته های خیالی و حدس و گمان است از انتشار آن جلوگیری کرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها