مصرف نوشابه موجب زودرنجی می‌شود

یک محقق طب اسلامی گفت: در نوشابه‌های کولادار موادی به نام کافئین و تئوبرومین وجود دارد که موجب بروز یبوست، حساسیت و زودرنجی می‌شود، به دلیل این‌که این مواد فوق‌العاده محرک است.
کد خبر: ۴۴۷۳۲۰

سیدعلی ابوالحبیب در گفت‌وگو با فارس افزود: مصرف نوشابه موجب خرابی دریچه فم یا کاردینال معده و آسیب این دریچه موجب بروز نارحتی در معده می‌شود و هنگام خواب محتویات معده وارد حلق می‌شود یا به عبارتی موجب ریفلاکس گوارشی می‌شود.

این محقق طب اسلامی بیان کرد: یکی دیگر از عوارض ناگوار نوشابه تضعیف کارکرد معده و دستگاه گوارش است و مصرف آن موجب می‌شود تا آنزیم‌های گوارشی به اندازه کافی تولید نشود؛ در حقیقت هضم غذا به غلط به وسیله نوشابه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: برخی از نوشابه‌ها مانند پپسی 2 نوع آنزیم به نام‌های پپسین و تریپسین را داراست که موجب هضم غذا شده و همین امر باعث می‌شود، افرادی که معده ضعیفی دارند، بر اثر نوشیدن نوشابه آنزیم‌های گوارشی در بدن آنها به اندازه کافی ترشح نشود و به مرور زمان دچار سوءهاضمه شوند. این محقق طب اسلامی افزود: مصرف نوشابه موجب ضعف دریچه پیلور و در نهایت موجب افزایش احتمال ابتلا به زخم معده و سرطان می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها