المنار فاش کرد:

جزئیات فعالیت سیا در لبنان

شبکه المنار لبنان ضمن توصیف کردن سفارت آمریکا به لانه جاسوسی ابعاد تازه ای از فعالیت های سازمان اطلاعاتی آمریکا در این کشور را بر ملا کرد.
کد خبر: ۴۴۴۹۰۳

شبکه المنار در گزارشی اطلاعات جدیدی از فعالیت سازمان سیا در لبنان که مقر آن در ساختمان سفارت آمریکا در بیروت است منتشر کرد.

در این گزارش آمده است: رییس کنونی سیا در لبنان "دانیال پاتریک ماکویالی" متولد سال 1966است که کارمند سفارت آمریکا در لبنان است و جانشین "لویس کاهی" که ماموریتش در سال 2009 به پایان رسید شده است.

المنار افزود: افراد "سی آی ای" سعی می کنند که از همه اقشار لبنانی از کارمندان دولتی، عوامل امنیتی، شخصیتهای دینی، کارمندان و شخصیتهای دانشگاهی استفاده کنند و شبکه های گسترده ای در همه بخشها در لبنان دارند.

اعضای اصلی سیا که مقر آنها در سفارت آمریکا است حدود ده افسر زن و مرد هستند که برای مدت سه سال به فعالیت و اداره شبکه های اطلاعاتی می پردازند و برخی دیگر برای مدت محدودی در لبنان به سر می برند.

از جمله کارمندان اصلی "روسندو سیدانو"، "چک لیزینبی" و "سارا گیتر" است برخی نیز از نامهای مستعار چون "نیک" و "جون" استفاده می کنند.

این شبکه تصریح کرد: ملاقات اولیه با مزدوران در سفارت آمریکا صورت می گیرد و پس از تخلیه اطلاعاتی جزئیات زندگی شخصی وی کشف می شود.

پس از آن برنامه مزدور تشریح می شود و این فرد هر دو هفته یا هر ماه ملاقاتی با افسران سیا خواهد داشت که این دیدارها در رستورانها و کافه هایی مانند مک دونالد، پیتزا هات و استاربکس صورت می گیرد.

در این گزارش آمده است: سیا به دنبال بدست آوردن اطلاعاتی از حزب الله و مقاومت شامل محل زندگی اعضا، شماره تلفن ها، مدارسی که فرزندان مسئولان حزب الله در آن درس می خوانند، مکانهای نگهداری سلاح، مبارزان، مسئولان و مکان اقامت آنها هستند.

المنار نوشت: سیا از جنگ سال 2006 به بعد همه فعالیت خود را برای رصد فعالیتهای مقاومت و کمک اطلاعاتی به اسرائیل متمرکز کرده است.

در گزارش آمده است: در جنگ سی و سه روزه اطلاعاتی از مقاومت به صهیونیستها داده شد وآنها اطلاعاتی از موسسات وابسته به حزب الله دارند.

المنار در این گزارش به شکست سازمان سیا در بسیاری از پرونده ها به نقل از اعضای سیا پرداخته و آورده است: آمریکایی ها به کشف جاسوسان خود به وسیله مقاومت لبنان اعتراف و مقاومت را عامل رسوایی و شناسایی بسیاری از مهره های سیا دانسته اند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها