آزمایش شیشه قبل از ازدواج و استخدام

رییس اداره مدیریت آزمایشگاه‌های بهداشتی وزارت بهداشت گفت: امسال آزمایش مصرف شیشه برای ازدواج و استخدام و مواردی که لازم است عدم اعتیاد فرد مشخص شود، اجباری می‌شود.
کد خبر: ۴۴۲۸۴۹

به گزارش فارس؛ حسین غلامی در نشست خبری با بیان این‌که ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه خصوصی در کشور وجود دارد، افزود: از ابتدای مهر امسال به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کردیم که تا پایان امسال باید آمادگی انجام تست شیشه را در آزمایشگاه‌ها کسب کنند.

رییس اداره مدیریت آزمایشگاه‌های بهداشتی وزارت بهداشت اظهار کرد: دلیل تاخیر این موضوع تا پایان سال فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم بود و پس از اجرا شدن این طرح قرار است آزمایشگاه‌های اکس و حشیش نیز انجام شود.

وی گفت: آزمایشگاه‌های خصوصی در حال حاضر مجاز هستند هر تستی را برای اعتیاد به منظور استفاده شخصی فرد انجام دهند اما نتیجه آن هیچ ارزش حقوقی ندارد.

رییس اداره مدیریت آزمایشگاه‌های بهداشتی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر 2 هزار آزمایشگاه بهداشتی در سراسر کشور وجود دارد که عمده فعالیت این آزمایشگاه‌ها مربوط به بیماری‌های تحت مراقبت وزارت بهداشت از جمله وبا، مالاریا و آنفلوآنزا است.

وی افزود: این آزمایشگاه‌های بهداشتی هستند که می‌توانند اپیدمی بیماری‌ها را اعلام و خاتمه آن را اظهار کنند. لذا به عنوان مثال شبکه آزمایشگاه‌های آنفلوآنزا در برخی استان‌های کشور وجود دارد که موارد مشکوک را به آزمایشگاه مرجع آنفلوآنزا که در دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد، گزارش می‌کند.

غلامی یادآور شد: فعالیت دیگر آزمایشگا‌ه‌های بهداشتی آمادگی در برابر بحران‌ها مانند زلزله، سیل و شرایط غیرقابل پیش‌بینی است که در این زمینه آزمایشگاه‌های سیار طراحی می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها