انریکه: در حالی که فکر می‌کردیم بازی مساوی ‌شود مهاجم آلمانی به ما شوک وارد کرد

کلوزه؛ مرد شماره یک شهرآورد رم

شهرآورد رم( دلا کاپیتاله) در هفته هفتم سری آ. ایتالیا با برتری 2 بر یک لاتزیو مقابل آ. اس رم به پایان رسید، نتیجه‌ای که برای لوئیس انریکه سرمربی رم خیلی گران آمد و در پایان این بازی گفت: فقط باید خجالت بکشیم. شهرآورد رم که پس از شهرآورد میلان مهم‌ترین جدال تیم‌های همشهری در فوتبال ایتالیا محسوب می‌شود در شرایطی بامداد دوشنبه به سود لاتزیو خاتمه یافت که رم از ابتدا کاپیتان متعصب و با سابقه خود یعنی فرانچسکو توتی را در ترکیب نداشت و از دقیقه 51 نیز به دنبال اخراج سایمن کیائر 10 نفره شد تا شاگردان لوئیس انریکه شب تلخی را پشت سر بگذارند.
کد خبر: ۴۳۵۷۴۴

البته این رم بود که در دقیقه 5 توسط پابلو اسوالدو به گل دست یافت اما در نیمه دوم و به دنبال 10 نفره شدن این تیم ، هرنانس در دقیقه 51 از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی کشاند.

این پایان ماجرا نبود چرا که میرسلاو کلوزه مهاجم باتجربه آلمانی موفق شد در دقیقه 3+ 90 برای دومین بار دروازه رم را گشوده و پیام‌آور شادی برای فیروزه‌ای پوشان لاتزیو باشد؛ مهاجمی که پس از این بازی آرزوی خود را همراهی با تیم ملی آلمان در جام جهانی 2014 عنوان کرد.

در این شرایط لوئیس انریکه سرمربی اسپانیایی رم پس از پایان این بازی گفت: پایان غم‌انگیزی داشتیم. با توجه به تمام اتفاقاتی که در بازی افتاد، باید خجالت بکشیم که بازی را باختیم. زمانی ‌که تصور می‌کردیم بازی با تساوی به پایان می‌رسد، کلوزه دروازه ما را باز کرد تا شکست بخوریم.

سرمربی رم ادامه داد: زمانی‌که لاتزیو احساس کرد در حال واگذار کردن بازی است، روی حمله‌های بیشتر ریسک و برای ما مشکلات زیادی ایجاد کرد. اخراج کیائر ناشی از زیر فشار گذاشتن ما بود. خیلی ساده است که پس از بازی در مورد آن صحبت کنم در صورتی‌که تصمیم‌های درست باید پیش از بازی گرفته شود.

با این حال ادی ریا، سرمربی لاتزیو پس از پیروزی شیرین شاگردانش گفت:‌ سرانجام بعد از چند بار شکست در داربی، طعم پیروزی را چشیدیم. باید بگویم که بازیکنان رم در این دیدار نمایش خوبی داشتند و خیلی زود به گل رسیدند. ضربه پنالتی که به نفع تیم ما اعلام شد در رقم خوردن این نتیجه تاثیر زیادی داشت اما نباید انکار کرد که ما نیز در این دیدار نمایش خوبی داشتیم و چندین موقعیت گلزنی ایجاد کردیم.

با این نتیجه لاتزیو ۱۱ امتیازی شد تا رده چهارم جدول را به خود اختصاص دهد. رم نیز با این شکست با ۸ امتیاز در رتبه دوازدهم قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها