گرامیداشت یاد منوچهر نوذری در «90» این هفته

عادل فردوسی‌پور در برنامه «90» این هفته با پخش قسمت‌هایی از حضورش در «مسابقه هفته» که به 18ـ17 سال قبل برمی‌گشت، یاد مرحوم منوچهر نوذری، مجری موفق دهه 60 تلویزیون را گرامی‌داشت. به گزارش ایسنا،فردوسی‌پور پس از پخش بخش‌هایی از فیلم حضورش در مسابقه هفته توضیح داد که هنگام شرکت در این مسابقه، 19 ساله بوده و این فیلم توسط فردی که در این مسابقه رقیب وی بوده و اتفاقا توسط خود او حذف شده، برایش ارسال شده است.
کد خبر: ۴۳۴۵۴۱

فردوسی‌پور توضیح داد در این مسابقه تا مراحل پایانی پیش رفته و خود وی هم حذف شده است.

از نکات جالب توجه در این فیلم، پرسیدن سوالی فوتبالی درباره پله ـ فوتبالیست برزیلی ـ توسط منوچهر نوذری از عادل فردوسی‌پور بود. فردوسی‌پور نیز با بیان نام کامل پله با عنوان «ادیسون آرانتس دو ناسیمنتو پله»، تعجب منوچهر نوذری را برانگیخت و عکس‌العمل جالب او را موجب شد.

مرحوم منوچهر نوذری پس از دریافت این پاسخ از سوی فردوسی‌پور با تعجب از وی پرسید که به فوتبال علاقه دارد و فردوسی‌پور که با شماره 3 در این مسابقه شرکت کرده بود، به سوال نوذری پاسخ مثبت داد.

نوذری از فردوسی‌پور خواست که یک بار دیگر نام کامل پله را بگوید و پس از ادای این نام طولانی از سوی مجری حال حاضر «90»، مرحوم نوذری با شوخی خطاب به فردوسی‌پور گفت: خودتی...! که این واکنش، خنده تمام شرکت‌کنندگان را برانگیخت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها