نظرسنجی

نظرسنجی از مردم فلسطین و سوریه

رابطه اوباما با فلسطینیان و صهیونیست‌ها، دیدگاه مردم ایالات متحده در قبال مبارزه با تروریسم و ناآرامی‌های چند ماه گذشته سوریه از جمله مسائل روز است که موسسات بین‌المللی به نظرسنجی در مورد آنها پرداخته‌ و مرکز تحقیقات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران آنها را ترجمه و تنظیم کرده است.
کد خبر: ۴۳۲۲۸۴

اوباما از دید فلسطینی‌ها

نظرسنجی از مردم فلسطین درباره اوباما توسط موسسه آلمانی کنراد آدنائر به روش مصاحبه تلفنی با 1500 بزرگسال فلسطینی در 19 تا 21 آگوست انجام شده است. در این نظرسنجی از پاسخگویان پرسیده شده است: به نظر شما باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا بیشتر به اسرائیلی‌ها نزدیک‌تر است یا فلسطینی‌ها؟ نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد 88 درصد پاسخگویان معتقدند که اوباما بیشتر به اسرائیلی‌ها و 8 درصد معتقدند بیشتر به فلسطینی‌ها نزدیک است. 4 درصد نیز به این سوال پاسخ «نمی‌دانم» داده‌اند. طبق این نظرسنجی، فلسطینی‌ها عموما مواضع اوباما را جانبدارانه می‌دانند.

سوریه پس از بشاراسد

نظرسنجی از مردم سوریه درباره آینده این کشور در صورت سقوط بشار اسد توسط موسسه روسی روسبالت به روش مصاحبه تلفنی با 1591 بزرگسال روس در 2 تا 4 آگوست انجام شده است. در این نظرسنجی از پاسخگویان پرسیده شده است: به نظر شما در صورت سقوط رژیم بشار اسد چه اتفاقی در سوریه خواهد افتاد. نتایج نشان می‌دهد 42 درصد پاسخگویان معتقدند که سوریه هم مانند عراق به اشغال کشورهای غربی در خواهد آمد.

17 درصد گفته‌اند سوریه به 2 منطقه عربی و کردی تجزیه خواهد شد. 15 درصد اظهار کرده‌اند که سوریه مانند افغانستان و سومالی پایگاه تروریست‌ها خواهد شد. 13 درصد معتقدند که افراط‌گرایان قدرت را به دست خواهند گرفت. 3 درصد معتقدند که یک دموکراسی واقعی برقرار خواهد شد. 10 درصد نیز گزینه نمی‌دانم را انتخاب کرده‌اند.

برنده جنگ علیه ترور

نظرسنجی از مردم آمریکا درباره برنده جنگ علیه تروریسم توسط موسسه آمریکایی گالوپ به روش مصاحبه تلفنی با 1008 بزرگسال آمریکایی در 11 تا 14 آگوست انجام شده است.

در این نظرسنجی از پاسخگویان پرسیده شده است: به نظر شما چه کسی برنده جنگ علیه تروریسم است؟ آمریکا و متحدانش، تروریست‌ها، هیچ کدام؟ نتایج نشان می‌دهد 46 درصد پاسخگویان معتقدند که نه آمریکا و متحدانش برنده جنگ علیه تروریسم هستند و نه تروریست‌ها و 42 درصد گفته‌اند آمریکا و متحدانش برنده جنگ علیه تروریسم هستند.

9 درصد بر این عقیده‌اند که تروریست‌ها برنده‌اند و 3 درصد نیز پاسخ «نمی‌دانم» داده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها