افزایش 100 هزار نفری نوآموزان

بهار دانش کلاس اولی‌ها فرا رسید

دقایقی پیش، سال تحصیلی یک میلیون و 200 هزار کلاس اولی با حضور در دبستان‌های کشور آغاز شد.
کد خبر: ۴۲۹۸۳۶

به گزارش فارس، سال تحصیلی 91ـ1390 برای یک میلیون و 200 هزار کلاس اولی از امروز در تمام دبستان‌های سراسر کشور آغاز شد.

بر اساس طرح «روز شکوفه‌ها»، به منظور آشنایی دانش‌آموزان کلاس اولی با فضای مدرسه و تعامل با معلمان و دانش‌آموزان، طرح حضور کلاس اولی‌ها در مدرسه یک یا دو روز قبل از شروع رسمی سال تحصیلی اجرا می‌شود.

والدین نیز امروز در کنار فرزندان خود در مدرسه حضور دارند تا کلاس اولی‌ها با آرامش و بدون استرس بهار علم و دانش را آغاز کنند.

افزایش 100 هزار نفری کلاس‌ اولی‌ها

در سال‌جاری یک میلیون و 200 هزار کلاس اولی به مدرسه می‌روند که در مقایسه با سال گذشته، این میزان حدود 100 هزار نفر افزایش داشته است.

فاطمه قربان، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش سال گذشته آمار کلاس اولی‌ها را حدود یک میلیون و 100 هزار نفر اعلام کرده بود و امسال نیز این آمار را یک میلیون و 200 هزار نفر اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها