شبکه یک سیما پخش می‌کند

شوق پرواز از جمعه این هفته

نخستین قسمت از سریال «شوق پرواز»، تولید گروه شاهد شبکه یک سیما، ساعت 22 جمعه این هفته روی آنتن شبکه یک می‌رود. در این سریال به گفته جواد نوروزبیگی، تهیه‌کننده، از راش‌های به جای مانده از شهید بابایی و همرزمان وی برای خلق فضای واقعی دوران جنگ و نیز از جلوه‌های ویژه، افکت‌های کامپیوتری و بیش از 500 ساعت پرواز با جنگنده برای بازسازی صحنه‌های هوایی در آن استفاده شده است.
کد خبر: ۴۲۵۳۴۲

به گزارش رسانه خبری شبکه یک سیما، بینندگان شبکه یک سیما از این هفته، هر جمعه شاهد پخش سریال «شوق پرواز» خواهند بود و 24 هفته وقت خواهند داشت تا با زندگانی خلبان شهیدی آشنا شوند که همواره می‌گفت: «نمی‌توانم پرواز نکنم». خلبانی که با وجود دارا بودن پست کلیدی در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، هیچگاه دست از پرواز نکشید.

شهادت به هنگام بازگشت از ماموریت

مجموعه تلویزیونی «شوق پرواز» که تصویربرداری آن در خردادماه 88 کلید خورد، توسط جواد نوروزبیگی برای گروه شاهد شبکه یک سیما تهیه‌شده و یدالله صمدی نیز آن را در 24 قسمت 53 دقیقه‌ای کارگردانی کرده است.

«شوق پرواز»، روایتگر زندگی سرلشکر خلبان عباس بابایی، معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که به هنگام بازگشت از یک مأموریت برون مرزی، هدف اصابت گلوله پدافند هوایی دشمن بعثی قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

در این سریال، بازیگرانی همچون شهاب حسینی، اکبر عبدی، کوروش تهامی، افسانه بایگان، فخرالدین صدیق شریف، ستاره اسکندری، محسن افشانی، الهام حمیدی، شهرام حقیقت‌دوست و مینا جعفرزاده، به ایفای نقش پرداخته‌اند.

تصویربرداری این سریال در چندین شهر از جمله قزوین (محل تولد شهید بابایی)، اصفهان، دزفول، همدان و بوشهر صورت گرفته و داستان سریال، از زمان کودکی شهید بابایی تا زمان شهادت وی را در بر می‌گیرد.

شهاب حسینی در سریال «شوق پرواز» در نقش شهید بابایی ظاهر شده است.

نوروزبیگی درباره آن بخش از زندگی شهید بابایی که در خارج از کشور (آمریکا) بوده نیز گفت: لوکیشن مربوط به صحنه‌های خارج ازکشور نیز در ایران طراحی و بازسازی شده است.

زندگی اسطوره شهید

سرلشکر خلبان «عباس بابایی» در سال 1329، در شهرستان قزوین دیده به جهان گشود. دوره ابتدایی و متوسطه را در همان شهر طی نمود و در سال 1348، به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت.

وی پس از گذراندن دوره آموزش مقدماتی، برای تکمیل دوره خلبانی به آمریکا اعزام شد. پس از بازگشت به اصفهان رفت و با اوج‌گیری مبارزات علیه نظام ستمشاهی، به عنوان یکی از پرسنل انقلابی نیروی هوایی، در جمع دیگر افراد متعهد ارتش به میدان مبارزه وارد شد.

شهید بابایی با کفایت، لیاقت و تعهد بی‌پایانی که در زمان تصدی فرماندهی پایگاه هشتم هوایی اصفهان از خود نشان داد، در تاریخ نهم آذرماه 1362 با ارتقا به درجه سرهنگ تمامی به سمت معاون عملیات نیروی هوایی منصوب و به تهران منتقل شد.

او در تاریخ هشتم اردیبهشت ماه1366، به درجه سرتیپی مفتخر شد. تیمسار بابایی معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح روز پانزدهم مرداد ماه سال 1366، به هنگام بازگشت از یک ماموریت برون مرزی، هدف گلوله ضدهوایی قرار گرفت و در سن 37 سالگی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها