با احداث سد، بخش زیادی از مشکل اتلاف آب حل می شود

10 درصد آب کشور در کهگیلویه به هدر می‌رود

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: سالانه 5/8 میلیارد مترمکعب روان آب بدون استفاده از این استان خارج می‌شود که این میزان معادل 10درصد از آب کشور است. آرش مصلح افزود: با احداث و بهره‌برداری از سدهای در دست مطالعه استان، بخش زیادی از هدرروی آب در این استان کاهش می‌یابد.
کد خبر: ۴۲۳۵۰۴

وی بیان کرد: در این استان 2 سد کوثر در سال 81 و شاه قاسم در سال 76 به بهره‌برداری رسیده و هم‌اکنون احداث 22 سد نیز در دست مطالعه است. 3 سد نیز در حال اجراست که هم‌اکنون سد شرابگرو در شهرستان چرام 60 درصد، سد چم‌شیر در گچساران 20 درصد و سد سرپری در کهگیلویه 10 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.به گزارش مهر، این مسوول از تصویب نهایی سد تنگ‌سرخ در وزارت نیرو خبر داد و گفت: کلنگ‌زنی این طرح عمرانی بزرگ استان در هفته دولت امسال انجام خواهد شد.وی اعتبار پیش بینی شده برای این سد را 270 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: زمان پیش‌بینی شده برای بهره‌برداری از این سد 3 سال است.

وی یادآور شد: برای مهار آب‌های سطحی و تأمین آب شرب مورد نیاز شهرها و اراضی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ‌تاکنون حدود 100 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها