توافق 2 کره برای گشودن جاده های مرزی

جام جم آنلاین: مقامات کره جنوبی و کره شمالی روز شنبه 5 ژوئن اعلام کردند 2 کشور توافق کرده اند 2 جاده مرزی را گشوده و دو خط آهن میان 2 کره را به طور آزمایشی مورد استفاده قرار دهند.
کد خبر: ۴۲۲۸۵

مقامات کره ای خاطرنشان کردند بازگشایی این 2 جاده و استفاده آزمایشی از خطوط راه آهن در ماه اکتبر انجام می شوند.

 korea2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، براساس این توافق که پس از یک جلسه مقامات اقتصادی 2 کره در پیونگ یانگ امضا شد ، 2 طرف تصمیم گرفتند 2 جاده یکی در غرب و دیگری در شرق مرز 2 کره گشوده شوند.
آنها همچنین از دو خط راه آهن که در طول این جاده ها کشیده شده اند ، به طور آزمایشی استفاده خواهند کرد.

korea1

در عین حال 2 کشور توافق کردند در اواخر ماه ژوئن یک آژانس مشترک را برای اداره یک منطقه صنعتی در شهر کائسونگ واقع در کره شمالی و در نزدیکی مرز تاسیس کنند که یک تبعه کره جنوبی مدیریت آن را به عهده خواهند داشت.
در این منطقه صنعتی صدها کارگاه تولید لباس و سایر کالاها ایجاد خواهد شد و تامین برق مورد نیاز آن به عهده کره جنوبی است که دکلهای جدید انتقال برق را برای این طرح احداث خواهد کرد.
مقامات کره جنوبی خاطرنشان کردند در سال جاری مقدار 400 هزار تن برنج به طور بلاعوض به کره شمالی خواهند داد.
2 طرف تاکید کردند این توافق های اقتصادی موجب توسعه همکاری میان 2 کره شده و در ایجاد صلح و ثبات در شبه جزیره کره نقش موثری خواهند داشت.

توافق 2 کره برای کاهش تنش ها در طول مرز
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها