در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، نمایندگان مجلس امروز چهارشنبه بیانیهای در راستای محکومیت رفتار ضد بشری پلیس انگلیس صادر کردند.
این بیانیه به امضای 239 نماینده که در واقع همه نمایندگان حاضر در مجلس بودند، رسید.
در این بیانیه که در راستای محکومیت رفتار ضد انسانی رژیم انگلیس با مردم معترض این کشور صادر شده، تاکید شده است: حوادث تاسف بار شهرهای مختلف انگلیس و برخوردهای غیرانسانی نیروهای امنیتی و پلیس با مردم معترض،حمله به آنها با سلاح گرم، کشته شدن تعدادی از آنها، استفاده از اسب، سگ برای حمله به مردم و هجوم بیرحمانه به خانه های مردم برای دستگیری شهروندان، زندانی نمودن صدها نفر از مردم لندن و دیگر شهرهای انگلیس چهره واقعی ضد حقوق بشری انگلیس را به جهانیان نشان داد.
این بیانیه می افزاید: این رفتارها ثابت کرد همه ادعاهای این کشور مدعی آزادی دروغی بیش نیست و فاقد هرگونه اعتبار و ارزشی در عرصه بین المللی است.
نمایندگان مجلس تاکید کردند:شکی نیست که صدای فریاد شهروندان تحت فشار از بیکاری و بحران اقتصادی طنین فروپاشی نظام منحط سرمایه داری غربی است.دولت و پلیس انگلیس نشان دادند که هم ضدحقوق بشرند و ارزشی برای حقوق اقلیت ها قائل نیستند و هم ادعاهای آنها در رابطه با دیگر کشورها، دروغی بی ارشی بیش نیست.
در این بیانیه تصریح شده است:ما نمایندگان ملت عدالت طلب ایران براساس مفهوم عمیق «بنی آدم اعضای یک پیکرند» ضمن محکوم نمودن اقدامات ضدحقوق بشری دولت انگلیس توقف سرکوب مردم و استفاده از روش های غیراخلاقی و ضدانسانی در برخورد با مردم و همچنین آزادی دستگیر شدگان را تاکید می نماییم و از نهادهای مسئول بین المللی و کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان توقع داریم نسبت به سرکوب مردم انگلیس مسئولانه برخورد نمایند و وظیفه انسانی و قانونی خود را در محکومیت اقدامات سرکوبگرایانه پلیس انگلیس به عمل آورند.
نمایندگان افزود: انتظار جامعه بین الملل از کشورهای غربی و آمریکا که در کوچکترین موارد مشابه در کشورهای دیگر از خود واکنش نشان می دهند، این است که مهر سکوت را شکسته و از رفتار و ادبیات تبعض آمیز دست بردارند و متناسب با رفتار ضدبشری دولت و پلیس انگلیس موضع گیری نمایند.
پس از قرائت این بیانیه توسط محمد دهقان نماینده چناران و عضو هیأت رئیسه مجلس ، سید شهاب الدین صدر که ریایست مجلس را برعهده داشت از همه نمایندگان مجلس به خاطر امضای این بیانه تشکر کرد و گفت: نمایندگان به صورت یکپارچه و وحدت این بیانیه را امضا کردند و این نشانه یکپارچگی نمایندگان در دفاع از آرمان های امام و مبارزه با استکبار جهانی مخصوصا با آمریکا و انگلیس است و مایه افتخار کشور است که مجلس و نمایندگان ملت اینگونه در مبانی اصولی با هم وحدت دارند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: