
وی با تاکید بر اینکه استفاده نکردن از نمک و گوشت قرمز از اهمیت ویژهای در پیشگیری از سکته مغزی برخوردار است، بیان کرد: مهمترین عواملی که سکته مغزی را تشدید میکند فشارخون و چربی بالا، دیابت، چاقی و استعمال سیگار است. به همین دلیل، افرادی که به این بیماریها مبتلا هستند باید بیشتر از هر شخص دیگری مراقب باشند و از غذاهای پرچرب و پرنمک بپرهیزند و از میوهها و سبزیهای تازه که منبع غنی آنتیاکسیدانها به حساب میآیند به وفور استفاده کنند.
دکتر قسامی در خصوص روزهداری در بیماران دچار سکته مغزی، تصریح کرد: در بیمارانی که دچار سکته مغزی هستند، در صورتی که دیابت، فشار و چربی خون بیمار کنترل شود و وضعیت جسمی مناسبی داشته باشد،روزهداری میتواند حتی مفید هم باشد.
این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: در افرادی که وضعیت جسمی آنان مناسب نیست و سکته مغزی باعث ناتوانی شدید بیمار شده باشد یا فشار خون و دیابت وی بخوبی کنترل نمیشود، روزهداری توصیه نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است