درگیری پلیس و معترضان درشمال لندن

مرگ یک جوان توسط پلیس بریتانیا، معترضان خشمگین شمال لندن را به خیابان‌ها کشاند و آنها با به آتش کشیدن اتوبوس‌ها، اتومبیل‌های پلیس و ساختمان‌ها اعتراض خود را علیه اقدام پلیس نشان دادند.
کد خبر: ۴۲۰۶۷۱

به گزارش آسوشیتدپرس، این درگیری در شمال لندن و زمانی اتفاق افتاد که گروهی در اعتراض به کشته شدن یک جوان توسط یک افسر مسلح پلیس در بیرون مرکز پلیس در تاتنهام تجمع کردند.

معترضان به سوی مرکز پلیس بمب های آتش‌زا پرتاب کردند و پس از آن دو اتومبیل پلیس و یک اتوبوس را به آتش کشیدند.

در جریان اعتراضات شنبه شب معترضان همچنین با سنگ و بطری به نیروهای پلیس حمله کردند.

براساس گزارش های دریافتی در جریان این درگیری ها که برای چندین ساعت ادامه داشت اموال بعضی از فروشگاهها به غارت رفت و به تعدادی از فروشگاهها هم آسیب رسید.

به گفته پلیس این درگیری ها تا ساعات اولیه صبح روز یکشنبه 7 اوت ادامه یافت و ساکنان این منطقه از غارت تعداد زیادی از فروشگاهها در این منطقه خبر داده اند.

معترضان در این تظاهرات خواستار اجرای عدالت درخصوص مرگ یک مرد جوان 29 ساله شدند که به نظر می‌رسد در یک درگیری مسلحانه با پلیس جان خود را از دست داده است.

مقامات پلیس نیروهای پشتیبانی به محل درگیری اعزام کردند و صدای آژیر در سراسر شهر شنیده می‌شود.

شیشه‌های مغازه‌ها در محله تاتنهام شکسته شد و افراد سودجو فروشگاه‌ها را غارت کردند و با چرخ دستی‌های مملو از اجناس دزدیده شده از فروشگاه‌ها فرار کردند. افسران پلیس با تجهیزات ضد شورش و سوار بر اسب با تظاهرکنندگان برخورد کردند.

ترزا می، وزیر کشور بریتانیا دراین باره گفت: من خشونت های شب گذشته در تاتنهام را قویا محکوم می کنم.

ترزا می همچنین گفته است که چنین قانون شکنی هایی که امنیت عمومی و اموال مردم را به مخاطره می اندازد، غیرقابل تحمل است.

در همین رابطه یکی از سخنگویان نخست وزیری بریتانیا گفته است : خشونت های شب گذشته در منطقه تاتنهام، مطلقا غیرقابل قبول است و هیچ توجیهی برای اعمال خشونت علیه پلیس ، مردم و تخریب اموال عمومی وجود ندارد.

براساس گزارش های دریافتی در جریان این درگیری های 26 مامور پلیس و عده ای از معترضان مجروح شدند که اکنون برای مداوا به بیمارستان منتقل شده اند.

استفان واتسون از مقامات پلیس شهر لندن گفت که شمار قابل توجهی نیرو برای آرام کردن اوضاع به این منطقه اعزام شده است.

تحقیق در مورد دلایل کشته شدن این جوان ممکن است برای مدتی طولانی ادامه پیدا کند. هنوز جزییاتی در مورد دلایل این حادثه منتشر نشده است.

آخرین بار درسال ۱۹۸۵ بود که درگیری هایی از این نوع بین پلیس و ساکنان تاتنهام رخ داد.

محله تاتنهام در سال 1985 پس از آنکه یکی از زنان ساکن این محله در حمله پلیس به خانه‌اش در اثر حمله قلبی جان باخت، صحنه درگیری‌های خونین بود. درگیری‌های محله تاتنهام یکی از خشونت‌بارترین درگیری‌های کل تاریخ بریتانیا بود که در آن‌ها یک افسر پلیس در حالی که سعی داشت از آتش نشانان محافظت کند با چاقو کشته شد و 60 افسر دیگر نیز زخمی شده و در بیمارستان بستری شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها