نمونه آن حادثهای است که چند وقت قبل برای یک راننده 25 ساله رخ داد.این خانم سوار بر خودروی سمند خود در بزرگراه امام علی(ع) رانندگی میکرد که زیر پل شهید بابایی ناگهان اتفاقی رخ داد که باعث شد کنترل خودرو را از دست بدهد. سمند ناگهان از مسیر منحرف شد و محکم به گاردریل کنار بزرگراه خورد و واژگون شد.
رانندگانی که در آن لحظه از اتوبان رد میشدند وقتی این صحنه را دیدند تقریبا شکی نداشتند زن جوان فوت شده است، چرا که حادثه بشدت سهمگین بود؛ اما راننده از مرگ نجات یافته بود؛ چرا که کمربند ایمنی بسته و ضربه به سرش وارد نشده بود.
دقایقی بعد آتشنشانان از راه رسیدند و به کمک راننده شتافتند، از آنجا که در مواقع واژگونی خودرو خطر نشت بنزین و انفجار بیش از هر احتمال دیگری است آنان ابتدا مانع جاری شدن سوخت شدند و سپس برای جلوگیری از آتشسوزی برق خودرو را قطع کردند.
آنها در ادامه زن جوان را از ماشین بیرون آوردند این زن از شدت حادثه شوکه شده بود؛ اما مشکل خاصی نداشت. بنا به گفته رضا امیر کلاهی، فرمانده همراه آتش نشانان در این حادثه علت انحراف خودرو مشخص نیست؛ اما نکته حتمی این است که احتیاط راننده جوان و بستن کمربند ایمنی جان او را نجات داد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم