تولید خودرو در کشور به 2 میلیون دستگاه می رسد

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از توافق با یک شرکت‌ خودروساز داخلی برای طراحی پلتفرم جدید و تولید خودروی ملی خبر داد و گفت: تا 3 سال آینده حداقل یک پلتفرم برای تولید خودرو ارزان قیمت طراحی می‌شود.
کد خبر: ۴۱۲۲۱۰
 به گزارش واحد مرکزی خبر، مجید هدایت در نشستی خبری با بیان این‌که ظرفیت تولید یک میلیون و 600 هزار دستگاه خودرو در کشور وجود دارد، گفت: این رقم تا نیمه شهریور امسال به یک میلیون و 900 هزار دستگاه می‌رسد و تا افق سال 1404 هم به 3 میلیون دستگاه افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان گسترش اظهار کرد: یکی از این پلت‌فرم‌ها برای تولید خودرو در دامنه قیمت 10 تا 11 میلیون تومان و پلتفرم دیگر نیز در دامنه قیمت 15 تا 18 میلیون تومان طراحی می‌شود.

وی تصریح کرد: کنترل قیمت‌ها کار سختی است و در این زمینه یک خودروساز که در یک مورد، قیمت‌گذاری مصوب را رعایت نکرده برای پاسخگویی به مقامات مسوول معرفی شده است تا استدلال لازم را ارائه کند.وی با اشاره به وجود 2 هزار و 200 تعمیرگاه مجاز خودرو در کشور گفت: تعداد تعمیرگاه‌های مجاز دارای رتبه یک به 52 مورد و تعمیرگاه‌های رتبه 2 نیز به 803 مورد رسیده‌ است.هدایت اظهار کرد: طبق سند ارتقای صنعت خودرو به ازای هر چهار هزار دستگاه خودرو در کشور باید یک تعمیرگاه مجاز وجود داشته باشد.

رئیس سازمان گسترش در مورد تعیین قیمت تندر 90 نیز گفت: قیمت‌گذاری تندر در کمیته مربوط صورت می‌گیرد و اخیرا نیز جلساتی برگزار شده، اما بعید است قیمت تندر 90 افزایش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها