حاجی بابایی خبر داد:

واریز سرانه مدارس به زودی

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه تکمیلی سال تحصیلی جاری مدارس به زودی پرداخت می‌شود، گفت: دیه دانش آموزان حادثه دیده درودزن را تا ریال آخر پرداخت می‌کنیم.
کد خبر: ۴۱۱۸۵۱

به گزارش فارس، حمیدرضا حاجی بابایی امروز در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره اردوهای سازندگی دانش‌آموزان با عنوان «طرح هجرت 3» که در محل هنرستان فنی‌وحرفه‌ای آزادی فلسطین در منطقه 7 تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در رابطه با نامه‌نگاری اخیر مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها با وزارتخانه و درخواست تکمیل سرانه سال تحصیلی جاری، اظهار داشت: مشکل از آنجا ناشی شد که بودجه سال 90 پس از عید مصوب شد و اکنون نیز یک هفته است که ضوابط اجرایی بودجه به دست ما رسیده و میزان تخصیص‌ها نیز یک یا دو هفته است که مشخص شده است.

وی افزود: صرف نظر از این موضوع، مشکلی در این رابطه نخواهیم داشت و به زودی اعتبار سرانه تکمیلی مدارس و اعتبار سایر زمینه‌های فعالیتی راپرداخت خواهیم کرد.

حاجی بابایی اضافه کرد: طی یک یا دو هفته گذشته دو مرحله پرداخت داشته‌ایم که عمدتاً به سمت هزینه‌های پرسنلی اضافه‌کار معلمان و سرانه‌های شبانه‌روزی سوق داده و این مبالغ کامل پرداخت شد و تنها سرانه مدارس عادی مانده است که آن نیز به زودی پرداخت می‌شود و رقم آن را هم اعلام خواهیم کرد.

محاسبه سابقه کار فرهنگیان دانشجو در صورت انتقال موقت

وزیر آموزش و پرورش در خصوص عدم احتساب سابقه کار فرهنگیان دانشجو در صورت انتقال به تهران تصریح کرد: چنین چیزی صحت ندارد چرا که امسال 10 هزار نفر از فرهنگیان برای انتقالی استان به استان درخواست داشته‌اند که برای چهار هزار نفر از آنها کارها انجام شده است و مشکل خاصی نداریم.

حاجی بابایی تأکید کرد: ‌در رابطه با دانشجویان هم مساعدت لازم را انجام می‌دهیم و اینکه گفته می‌شود سابقه کار آنها در طول مدت انتقال لحاظ نمی‌شود، صحت ندارد.

پرداخت دیه دانش‌آموزان دورودزن را تا ریال آخر

وی با اشاره به حادثه آتش‌سوزی در مدرسه ابتدایی روستای درودزن استان فارس و دیه دانش‌آموزان این روستا گفت: من از صدا و سیما این سوال را می‌کنم که چه طور شد که پس از پنج سال به یادشان افتاد که فیلمی را تهیه و پخش کنند اما وظیفه همه ما این است که مشکلات آنها را حل کنیم و بر این اساس وقتی یک ماه قبل به من اطلاع دادند هیئتی را فرستادم که در حال حاضر کارها را انجام می‌دهند.

وزیر آموزش و پرورش در مورد زمان پرداخت دیه این دانش‌آموزان اظهار داشت: حکم دادگاه 10 الی 15 روز است که صادر شده است و سعی می‌کنیم که تا یک ریال آخر دیه را به این دانش‌آموزان پرداخت کنیم.

حاجی‌بابایی در پاسخ به پرسشی در رابطه با استخدام‌های احتمالی در سال 90 تصریح کرد: استخدام‌های امسال فقط در قالب تبدیل وضعیت از حق‌التدریسی یا آموزشیاری به «استخدامی» خواهد بود.

 پیش‌دبستانی‌ها به نوبت عصر منتقل شوند

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با موضوع کاهش مدارس دو نوبته به یک نوبته در سال تحصیلی جدید عنوان کرد: این موضوع تا حدودی بد اعلام شده است در صورتی که مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها کاملا توجیه شده‌اند و بحث ما نیز این است که اگر یک کلاس خالی در نوبت صبح باشد نباید آن کلاس در نوبت بعد از ظهر تشکیل شود.

وی درباره بروز مشکل برای پیش‌دبستانی‌ها با یک انتقال تمام دانش‌آموزان به نوبت صبح تأکید کرد: نوبت بعدازظهر خالی است و می‌توانند به پیش‌دبستانی‌ها اختصاص دهند چرا که تکلیف اول ما این است که کلاس‌های ابتدایی که لازم‌التعلیم هستند در نوبت صبح برقرار کنیم و هر دانش‌آموزی نیز که بعدازظهر‌ها درس می‌خواند در حق او ظلم می‌شود چرا که باید در نوبت صبح تحصیل کند.

حاجی‌بابایی افزود: بنابراین من به عنوان وزیر آموزش و پرورش توان خود را به کار گرفته‌ام که هر تعداد از دانش ‌آموزان را که امکان دارد به نوبت صبح منتقل کنیم و طی دو الی سه سال آینده حتی راهنمایی و دبیرستان را نیز باید به نوبت صبح انتقال دهیم و بعد از ظهرها فقط به فوق برنامه اختصاص یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها