در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
عباس ترابیان جمعه شب در گفتگو با ایرنا و ضمن اشاره به اینکه دانستن 2 اخطاره بودن یک بازیکن کار بسیار ساده و از وظایف ابتدایی کادر فنی و سرپرست تیم است،افزود: تغییر و تحول در کادر فنی و سرپرستی این تیم به موقع انجام شد و کادر فنی به تمامی اطلاعات تیم دسترسی پیدا کرده بود.
وی افزود: تیم ایران پیش از بازی راعراق، دو دیدار دیگر مقابل قرقیزستان انجام داده و درحال مهیا شدن برای رویارویی با تیم عراق بود اما متاسفانه نه بازیکن خاطی و نه کادر فنی به دو کارته بودن کامیابی نیا بازیکنان توجهی نکردند.
سرپرست کمیته بین الملل فدارسیون فوتبال تصریح کرد: منصوریان برای جویا شدن از وضعیت آب و هوای منطقه در فدراسیون تردد می کرد اما حتی برای یکبار هم به کمیته جوانان برای کسب آخرین اطلاعات بازیکنان رجوع نکرد.
از طرفی دیگر بازیکن دو اخطاره تیم امید نسبت به وضعیت خود بی توجه بوده و موضوع را به اطلاع سرمربی تیم نرسانده بود که این خود نیز مایه تعجب است.
ترابیان در پایان خاطر نشان کرد: کامیابی نیا چند سالی است که در لیگ برتر مشغول بازی است و با قوانین فوتبال دراین سطح اشنایی دارد از این رو وی را نیز باید مقصر این ناکامی معرفی کرد.
تیم فوتبال امید ایران پنجشبنه شب با قبول شکست مقابل عراق از راهیابی به مرحله گروهی رقابت های انتخابی المپیک 2012 لندن باز ماند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: