بان کی مون خبر داد:

مرگ173 صلح‌بان سازمان ملل

دبیر کل سازمان ملل متحد از کشته شدن 173 صلح بان این سازمان در سال گذشته در حین انجام وظیفه خبر داد.
کد خبر: ۴۰۵۶۳۴

به گزارش مهر، دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز بین المللی صلح بانان ملل متحد 29 می 2011 برابر با 8 خرداد ماه جاری گفت در سال گذشته میلادی 173 صلح بان سازمان ملل متحد جان خود را هنگام  انجام وظیفه به دلیل بلای طبیعی، خشونت، تصادف و بیماری از دست دادند.

در پیام بان کی مون آمده است: فجایعی که صلح بانان سازمان ملل متحد دچار آن می شوند خود یاد آور خطراتی است که درانجام وظیفه مهم صلح بانی نهفته است. 

 وی می گوید: در حالیکه روز بین المللی صلح بانان ملل متحد را گرامی می داریم، به 120 هزار نیروی نظامی، پلیس و غیر نظامی ادای احترام می نماییم  که زیر پرچم آبی سازمان ملل متحد خدمت می کنند ویاد آنانی را ارج می نهیم که جان خود را در راه صلح از دست داده اند.
 
دبیر کل ضمن اشاره به موضوع امسال روز بین المللی صلح بانان ملل متحد یعنی «ارتقای حکومت قانون» اظهار داشت: حکومت قانون برای موفقیت حفظ صلح اساسی است. وی می گوید این امر مستلزم تقویت اعتماد به نفس در پلیس، نظام قضایی و خدمات تادیبی است.
 
وی می افزاید: به همین دلیل است که سازمان ملل متحد پلیس را آموزش می دهد تا هرگز از توان خود سوء استفاده  نکند، از عملکرد مناسب دادگاه ها در راستای خدمت به عدالت حمایت می نماید  و برای وضعیت بازداشت که شایسته انسان باشد تلاش کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها