غضنفری تصریح کرد: البته کنترل محصول نهایی که نان است، این به طور مشخص به استانداریها واگذار شده است. براساس مصوبهای، بعد از هدفمند شدن یارانهها، کنترل قیمت و کیفیت، وزن و سایر موضوعات که در مرحله نهایی این فرآیند وجود دارد، در اختیار استانداریها گذاشته شده است.
وزیر بازرگانی افزود: تعزیرات آرد، گندم و نان هم که از سازمان تعزیرات حکومتی جدا شده، در استانداریها مستقر شده است و لذا کنترل کیفیت، کمیت و سایر مشخصات نان زیرمجموعه استانداری است و امیدواریم به این وظیفه بیشتر اهتمام داشته باشند.
وی با رد برخی شایعات مربوط به اجرایی شدن مرحله سوم اصلاح قیمت نان تا پایان سالجاری، تاکید کرد: هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است.
غضنفری گفت: 2 بسته حمایتی برعهده وزارت بازرگانی است؛ یک بسته برای بهبود فرآیندهای خبازیها و نان صنعتیها و دیگری بسته حمایتی اصناف است.
وزیر بازرگانی خاطرنشان کرد: سال گذشته به دلیل کمبود منابع نتوانستیم بستههای حمایتی را اجرا کنیم که امیدواریم اوایل سالجاری اجرا شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....