قلعه‌نویی: الهلال را می‌بریم

سپاهان ـ الهلال؛ جدال صدرنشینی

نوبت به یکی از جذاب‌ترین بازی‌های این فصل لیگ قهرمانان آسیا رسید؛ جدالی میان دو تیم پرافتخار سپاهان و الهلال برای مشخص شدن تکلیف تیم صدرنشین گروه A.
کد خبر: ۴۰۰۲۴۳

سپاهان هفته گذشته با پیروزی بر صنعت نفت‌آبادان، تاحدود زیادی قهرمانی اش را در لیگ برتر ایران مسجل کرد تا به‌واسطه این عنوان پرافتخارترین تیم ایرانی لقب بگیرد. طلایی پوشان امروز میزبان الهلالی هستند که در فاصله 3 هفته به پایان لیگ عربستان برای سیزدهمین بار عنوان قهرمانی را به دست آورده است.

البته چیزی که جدال پرافتخارترین تیم‌های ایران و عربستان را جذاب‌تر می‌کند، انگیزه‌های 2 تیم برای صدرنشینی است. هم‌اکنون هر دو تیم سپاهان و الهلال 9 امتیازی هستند و تیم برنده بازی امشب می‌تواند به عنوان صدرنشین راهی مرحله حذفی شود. امیر قلعه نویی که خیلی امیدوار است تیم برنده بازی امروز سپاهان باشد: «شرایط این مسابقه برای هر دو تیم دشوار است. نماینده ایران و الهلال هر دو می‌خواهند در گروه خود سرگروه شوند. هرچند الهلال تیم قدرتمندی است اما ما در کشور عربستان این تیم را تحت فشار قرار دادیم و توانستیم با استفاده از نقاط ضعف این تیم، پیروزی را از آن تیم خود کنیم.»

اشاره سرمربی سپاهان به پیروزی 2 بر یک شاگردانش در ورزشگاه فهد است. قلعه‌نویی با اشاره به شناخت بازیکنان و کادر فنی سپاهان از مربی و بازیکنان الهلال، ادامه داد: «مطمئن باشید با حمایت تماشاگران سپاهان 3 امتیاز دیدار با الهلال از آن ما می‌شود و به عنوان صدرنشین صعودمان را به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا قطعی می‌کنیم.»

گابریل کالدرون سرمربی آرژانتینی الهلال هم در نشست خبری دیروز حرفهایی نظیر آنچه امیر قلعه نویی به زبان آورد را مطرح کرد؛ این‌که بازی برای هر دو تیم دشوار است، از سپاهان شناختی خوبی دارند و به دنبال هر 3 امتیاز هستند تا با اقتدار به دور دوم صعود کنند. با این وجود نتایج چند بازی اخیر الهلالی‌ها مقابل تیم‌های ایرانی به خوبی از شرایط روحی ـ روانی نه چندان مناسب آنها در آستانه بازی با سپاهان خبر می‌دهد.

الهلال در 2 سال گذشته شکست‌های تلخی برابر تیم‌های ایرانی تجربه کرده‌ است. این تیم در مرحله گروهی فصل گذشته در کرمان با نتیجه 3 بر یک مغلوب مس شد و در مرحله نیمه‌نهایی در اصفهان و ریاض 2 شکست تلخ را برابر ذوب‌آهن تجربه کرد. الهلال در نخستین دیدار مرحله گروهی فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا هم در ریاض شکست تلخی برابر سپاهان اصفهان متحمل شد.

بازی امروز سپاهان و الهلال ساعت 20 امشب آغاز می‌شود و در صورت مساوی 2 تیم، کار برای تعیین سرگروه به 2 بازی آخر گروه خواهد کشید. امروز و در دیگر بازی گروه A الغرافه قطر میزبان الجزیره امارات است و این امید را دارد که با پیروزی بر مهمان حذف شده خود، شانس‌های صعودش به عنوان تیم دوم گروه را زنده نگه دارد.

قلعه نویی: برای ماندن در سپاهان شرط دارم

امیر قلعه‌نویی در جریان نشست خبری دیروزش، علاوه بر اشاره به بازی امروز سپاهان با الهلال، حرف‌های دیگری هم زد که در جای خود قابل تامل بود. او به دلیل اتفاقات پیش آمده پس از بازی سپاهان و صبای قم وضعیت حضورش در این تیم اصفهانی را برای فصل آینده، مبهم قلمداد کرد و در مورد حاشیه‌های روزهای اخیر و درگیری با برخی از هواداران این تیم گفت: «از کانون هواداران سپاهان دلخور هستم، چون چند روز پیش تعداد معدودی از تماشاگرنماهای سپاهان که توسط عده‌ای در اصفهان تحریک شده بودند در هتل آسمان با من درگیر شده و نسبت به عملکرد رضا عنایتی اعتراض کرده و در کار من دخالت کردند.» قلعه‌نویی درخصوص احتمال ماندنش در سپاهان نیز گفت: «هر مربی دوست دارد با مجموعه خوب سپاهان که بهترین تیم باشگاهی 10 سال گذشته ایران بوده و مدیریت و هماهنگی مناسبی دارد کار کند. من هم دوست دارم فصل آینده در سپاهان بمانم اما به دلیل اتفاقات پیش آمده، حالا دیگر برای ماندن در این تیم شرط‌هایی دارم که آنها را با مدیریت باشگاه در میان خواهم گذاشت.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها