خوردن نان به نرخ روز

قیمت همه چی باید مثل آینه که از شدت شفافیت به «من در آن پیدا» نیز معروف است، کاملا مشخص و شفاف باشد.
کد خبر: ۳۹۹۲۱۷

شفاف‌سازی، در طول تاریخ از اهمیت خاصی برخوردار بوده و فقط انسان‌های نخستین چون بیشتر با سیخ و سنگ سروکار داشتند، تصویر و تعریف درستی از شیشه بودن یا همان شفافیت نداشتند که اگر الان می‌بودند، توجیه‌شان می‌کردیم که شیشه چیست. هرچند که در عصر حاضر، شیشه معانی و مصادیق دیگری هم دارد که جای تعریف ندارد. اینجا خانواده نشسته است.

در همین راستای شفاف‌سازی قیمت‌هاست که نرخ انواع نان نیز از سوی دولت اعلام شده تا ملتی که نان از عمل خویش می‌خورد، تکلیف هر روز خود را با نانوایی سرکوچه‌شان بدانند که یار شاطرش باشند، نه بار خاطر.

طبق اخبار واصله، سازمان بازرگانی تهران، ضمن صدور یک ابلاغیه، نرخ 4 نوع نان سنتی و فانتزی را (که این یکی را فکر نکنید حتما طنزپردازان می‌خورند)، به جماعت نانوایان همیشه در صحنه اعلام کرده و از ایشان خواسته تا خیلی شفاف، این قیمت‌ها را در معرض دید مشتریان همیشه در صف قرار دهند. اگر هم از این نرخ‌ها یک ذره تخلف کنند، از سوی سازمان تعزیرات مملکت، به اشد وجه ممکن، مورد برخورد قرار خواهند گرفت. شاطر و خلیفه هم ندارد؛ همچنان که سابقا شهرام و بهرام.

در راستای تنظیم نان:

ابر و باد و مه و دولت همگی در کارند

تا تو نانی به کف آری و گرانش نخوری

طبق جدول تنظیمی اعلام شده، قیمت هر نان سنگک 500 تومان، نان بربری 375 تومان، تافتون خراسانی (اسم و فامیل کسی نیست) 250 تومان و بالاخره نان تافتون و لواش گردان 125 تومان می‌باشد.

انواع نان‌های فانتزی هم صاحب قیمت مشخصی شده‌اند که این یک عمل فانتزی نیست و کاملا جدی است؛ منتهی چون نمی‌خواهیم بیش از این سر شما را به درد آوریم، از ذکر قیمت‌ها صرف‌نظر می‌کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می‌توانید به جدول قیمت انواع نان سنتی و فانتزی که همانند جدول اعلام نرخ انواع سکه در جراید کشور منتشر شده است، مراجعه نمایید.

بسته پیشنهادی: حالا که با اعلام بهای رسمی نان می‌توانیم نان خود را به نرخ روز بخوریم؛ با توجه به افزایش قیمت نان نسبت به سابق، بد نیست که اتحادیه نانوایان کشور به کمک کارشناسان و نان‌شناسان وزارت بازرگانی، نان را نیز همانند سکه به انواع ربع و نیم و کامل تقسیم‌بندی کنند.

شاید کسی نخواهد یک نان سنگک کامل بخرد و بخورد. حجم معده‌اش طوری تنظیم و تربیت شده که مثلا با یک ربع نان سنگک بدون سنگ هم سیرمی شود. به این عده اصطلاحا جماعت گنجشک‌روزی هم گفته می شود.

یک روز درسی در کلاس اول دبستان:

معلم: بابا نان داد

شاگرد: آقا اجازه!... بابا چه نوع نانی داد؟

معلم: این بحث‌های اقتصادی به تو نیامده!

شاگرد: چشم!....

رضا رفیع

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها