مردم، سارق زورگیر را بشدت کتک زدند

سارقی که قصد داشت به زور طلاهای دختربچه‌ای را در مشهد سرقت کند، توسط مردم مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفت و راهی بیمارستان شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، شامگاه روز گذشته در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر دستگیری یک نفر سارق زورگیر در خیابان سرخس، ماموران کلانتری مصلی به محل اعزام شدند.
کد خبر: ۳۹۷۳۸۵

با حضور ماموران در محل تعدادی از اهالی به آنان مراجعه و عنوان کردند: دختربچه‌ای را در حال دویدن و گریه مشاهده کرده‌اند که فردی نیز در حالی که یک قمه به دست داشته به دنبال او بوده که توسط مردم دستگیر شده است.

دختربچه به مردم گفته که این فرد قصد سرقت طلاهایم را داشته که در این لحظه سارق توسط اهالی مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد. متهم برای مداوا به بیمارستان انتقال یافت و در حال حاضر قادر به بازجویی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها