در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
شاکی افزود: برادرم پس از چند روز دوباره به همان کشور بازگشت؛ ولی دیگر با خانوادهمان تماس نگرفت. نگران شدم و در تماس تلفنی با احمد سراغ برادرم را گرفتم؛ اما او اظهار بیاطلاعی کرد. به گفتههایش شک کرده و با دوست برادرم تماس گرفتم که او مدعی شد احمد برادرم را کشته شد.
قتل دایی در غربت
با سفر به محل حادثه، جسد برادرم را تحویل گرفته و به ایران بازگشتم. در پی این شکایت، پروندهای در این ارتباط تشکیل و تحقیقات آغاز شد.
جستجوها ادامه یافت تا این که سال 81 عامل جنایت وقتی برای دیدن خانوادهاش به شهر زاهدان سفر کرده بود، از سوی ماموران شناسایی و دستگیر شد.
آزادی متهم به خاطر نبودن مدرک جرم
متهم در بازجویی قتل داییاش را انکار کرد و به دلیل نبود مدارک، آزاد شد.
با این حال تحقیقات ماموران ادامه یافت تا این که سرنخهایی به دست آمد که نشان میداد زندانی آزاد شده در قتل داییاش نقش داشته است.
دستگیری دوباره قاتل بعد از 8 سال
بنابراین مرد جوان دوباره به اتهام قتل تحت تعقیب قرار گرفت تا اینکه اوایل هفته جاری، پس از 8 سال در زادگاهش شهرستان نیکشهر زاهدان دستگیر شد.
اعتراف به قتل دایی
متهم در تحقیقات به تناقضگویی پرداخت تا عاقبت روز گذشته به قتل داییاش اعتراف کرد و گفت: وقتی من و داییام برای کار کردن به یک کشور عربی رفتیم، روابطمان خوب بود، اما پس از چند ماه به خاطر شرایط کاری با هم اختلاف پیدا کرده و از داییام کینه به دل گرفتم.
متهم به قتل اضافه کرد: درصدد انتقام از او بودم تا این که در سفری به زاهدان، با حضور در خانه دوستم، سلاح کمری او را سرقت کردم و پس از بازگشت به محل کارم، به سراغ داییام رفته و با او درگیر شدم.با بالا گرفتن درگیری، با سلاحی که همراه داشتم، به او شلیک کردم و متواری شدم.بنابر این گزارش، متهم به قتل با قرار قانونی روانه زندان شد تا بزودی صحنه حادثه را بازسازی کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: