محصولی اعلام کرد:

90 درصد افراد شاغل تحت پوشش بیمه

وزیر رفاه و تامین اجتماعی با اشاره به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، از افزایش سه میلیون و 200 هزار نفر به جمعیت تحت پوشش بیمه های اجتماعی خبر داد و گفت: ضریب بیمه های اجتماعی شاغلان از 80 درصد در دولت نهم به 90 درصد خواهد رسید.
کد خبر: ۳۸۶۳۴۷

به گزارش مهر، صادق محصولی افزود: با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در بخش تامین اجتماعی حدود سه میلیون و 200 هزار نفر به افراد زیر پوشش بیمه های اجتماعی اضافه می شود و ضریب بیمه های اجتماعی شاغلان از 80 درصد در دولت نهم به 90 درصد خواهد رسید.

وزیر رفاه گفت: در بحث هدفمندی یارانه ها، به معلولان و جامعه هدف زیر پوشش بهزیستی توجه ویژه ای شده است که از نمونه های آن زیر پوشش کامل قرار دادن افرادی است که بیمه درمانی نشده اند.
 
محصولی افزود: بسته حمایتی هدفمندسازی، شامل کمک به بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار، کارکنان مراکز نگهداری معلولان و بیماران مزمن روانی و اجتماعی است که در این خصوص 37 درصد یارانه بیمه تامین‌ اجتماعی را دولت پرداخت می ‌کند.
 
وزیر رفاه گفت: در بخش مسکن هم احداث 200 هزار واحد مسکونی برای معلولان و زنان سرپرست خانوار زیر پوشش بهزیستی، اختصاص یافته است که تا پایان دوره فعالیت دولت دهم اجرا می شود.
 
وی افزود: برای اشتغال افراد زیر پوشش بهزیستی هم کارهایی همچون راه اندازی کارگاههای حرفه آموزی انجام شده تا زمینه اشتغال برای این افراد فراهم شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها