مصرف هدفمند

فرصتی دوباره برای خورده شدن !

کد خبر: ۳۸۴۶۷۳

اگر در پیش‌دستی‌ها میوه‌هایی مانده که بریده شده، ولی گاز زده نیست، آنها را دور نریزید.

شما می‌توانید آنها خرد کرده و در کیک میوه‌ای استفاده کنید یا با آن ژله میوه تهیه کرده و به عنوان دسر به کار ببرید. مخلوطی از سیب و گلابی و آناناس و کیوی می‌تواند یک مربای مخلوط خوشمزه برای خانواده باشد و چون این مواد جوشانده می‌شود شما در مصرف آن وسواس کمتری خواهید داشت.

اگر برنج شما شب مانده شده و رنگی است، مثلا مقداری خورش روی آن ریخته یا زعفرانی است یا مثلا گوشت یا لوبیا داخل آن بوده است، می‌توانید آن را برای وعده بعدی با کمی ماست و یک عدد تخم‌مرغ مخلوط کرده و در صورت تمایل پیاز داغ یا مواد دیگری مثل خلال هویج به آن اضافه کنید و از آن یک ته دیگ هیجان‌آور برای برنج خالص خود درست کنید.

مطمئن باشید‌ ته دیگ پر طرفداری می‌شود.

اگر ماکارونی شما اضافه آمده آن را فریز‌ کنید و آخر هفته با افزودن یکی دو تخم‌مرغ و کمی پنیر کشدار و یک پیاله از سالاد اضافه‌تان یک کوکوی ماکارونی خیلی خوشمزه درست کنید. مطمئن باشید آن را به غذایی که اول بوده است ترجیح خواهند داد!

اگر عدس پلوی شما دیگر طرفدار ندارد. به مدت یک هفته آن را در فریزر نگه دارید تا آب‌ها از آسیاب بیفتد و بعد آن را همراه کمی جو و لوبیای چیتی و سبزی یا اسفناج تبدیل به آش دوغی خوشمزه کنید و همراه خانواده از آن لذت ببرید. معمولا عدس پلو ته دیگ خوبی نمی‌شود.

اگر نان‌های کبابی اضافه آمده است از آنها برای تلیت در آبگوشت که در وعده بعدی درست می‌کنید استفاده کنید. طعم آبگوشت و کباب در هم گم می‌شود اما این نان را معمولا به صورت ته‌دیگ فقط برای چلو گوشت می‌شود استفاده کرد.

اگر مربای شکرک زده دارید می‌توانید از آن در ژله میوه استفاده کنید. استفاده آن در مخلوطی از آبمیوه ترش در حالی که در یک لیوان آب جوش حل شده است کار شما را ساده‌تر می‌کند. آن را می‌توانید با بستنی سفید ساده مخلوط کنید تا به بستنی میوه‌ای بدل شود و در ژله بستنی از آن استفاده کنید.

به این ترتیب که به جای یک لیوان آب سردی که باید به ژله اضافه کنید این مخلوط را بیفزایید.

توجه کنید مقدار مورد نیاز را به کار ببرید نه کل شیشه مربا را. می‌توانید با گذاشتن این مربا‌ها در بن ماری شکرک آنها را کلا از بین ببرید. اما بهترین راه آن جوشاندن و اضافه کردن کمی آبلیمو و اگر کم آب است دو‌سه قاشق آب است.

اگر می‌خواهید بچه‌هایتان به خوردن کامل غذاها عادت کنند برایشان قصه میوه‌هایی را بگویید که شخصیت اصلی ماجرا هستند و به خاطر این‌که یک بچه کوچولو دوستشان نداشته غصه می‌خورده‌اند یا مثلا سیب که آرزویش این بود که تا آخر خوراک یک بچه خوشگل و باهوش بشود. او خودش را جای این کودکان خواهد گذاشت و برای هدر رفتن غذاها و میوه‌ها دلسوزی خواهد کرد و اولین الفبای احترام به برکت طبیعت در وجودش شکل خواهد گرفت. نگذارید بچه‌ها از میوه‌ها به عنوان توپ و اسباب بازی استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها