سارق هنگام فرار، راننده یک آژانس را به گروگان گرفت و پس از تنگ شدن حلقه محاصره با خودروی او متواری شد

دزد حرفه‌ای در تعقیب و گریز کشته شد

سارق حرفه‌ای خودرو که هنگام فرار راننده‌ای را گروگان گرفته بود، پس از رها کردن گروگان در یکی از محله‌های ملارد کرج در تعقیب و گریز پلیسی کشته شد. به گزارش «جام‌جم»، شامگاه چهارشنبه گذشته، ماموران انتظامی شهریار هنگام گشتزنی مشاهده کردند مردی جوان با نزدیک شدن به یک خودروی سواری در حاشیه خیابان قصد سرقت آن را دارد. به این ترتیب ماموران انتظامی مرد جوان را دستگیر کردند. ماموران در حال بازرسی خودرو بودند که سارق متواری شد. ماموران به تعقیب متهم فراری پرداختند و با اخطار از او خواستند تا خود را تسلیم کند؛ ولی سارق به فرارش ادامه داد.
کد خبر: ۳۷۸۷۹۵

گروگان گرفتن راننده آژانس

در جریان این تعقیب و گریز، متهم به راننده‌ آژانسی که در خیابان منتظر مسافر بود، نزدیک شد و وی را به گروگان گرفت و با تهدید چاقو، سوئیچ خودرویش را گرفت.

سارق در حالی که تیغه چاقو را زیر گلوی گروگان قرار داده بود، او را به سمت خودرو آورد و پس از سوار شدن به خودرو، گروگان را رها کرد و با سرقت خودرو متواری شد.

شلیک به سوی متهم فراری

با رهایی گروگان، ماموران به تعقیب سارق جوان پرداختند و با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح به سوی وی شلیک کردند که او از ناحیه کتف زخمی شد. مرد سارق پس از زخمی شدن باز هم به فرار ادامه داد تا این که نزدیک چهارراه ملارد کرج، به خاطر سرعت بالا نتوانست خودرو را کنترل کند و به یکباره خودرو واژگون شد. در همین موقع متهم که بشدت آسیب دیده بود، بسختی از خودروی واژگون شده بیرون آمد تا فرار کند که دستگیر شد. ماموران، سارق زخمی را به بیمارستان منتقل کردند؛ اما پس از 2 ساعت وی بر اثر شدت خونریزی تسلیم مرگ شد. با هماهنگی قضایی، جسد وی به پزشکی قانونی انتقال یافت. با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط در شعبه 103 حوزه قضایی ملارد، ماموران کلانتری مارلیک، تحقیقات برای مشخص شدن هویت سارق کشته شده را آغاز کردند تا این که مشخص شد شهرام 22 ساله، یک سارق حرفه‌ای خودرو بوده که در پی سرقت‌های متعدد خودرو تحت تعقیب مراکز پلیس قرار داشته است. تحقیقات برای دستگیری همدستان احتمالی سارق کشته شده ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها