سلمان تاثیر که یکی از سیاستمداران سرشناس پاکستان بود روز سه شنبه 4 ژانویه، در اسلام آباد هدف تیراندازی قرار گرفت و کشته شد.
یوسف رضا گیلانی، نخست وزیر پاکستان و شماری از سیاستمداران این کشور در مراسم تدفین سلمان تاثیر حضور داشتند.
سلمان تاثیر، سیاستمدار لیبرالی بود و به خاطر صراحت لهجه خود، طرفداران زیادی داشت.
بسیاری از پاکستانی ها محافظه کار برای کشته شدن سلمان تاثیر که از اقلیت های مذهبی در ارتباط با تبعیض حمایت می کرد، عزاداری نمی کنند.
حتی بعضی از گروه های بنیادگرای پاکستانی ترور سلمان تاثیر را جشن گرفته اند؛ اتفاقی که خود نشان دهنده تفرقه در جامعه پاکستان و ریشه بسیاری از مشکلات اساسی این کشور است.
سلمان تاثیر اخیرا درخواست بخشودگی یک زن مسیحی را کرده بود که در ارتباط با کفرگویی به مجازات مرگ محکوم شده بود.
این درخواست موجب خشم افراطگرایان پاکستان شده بود.
دولت پاکستان به احترام سلمان تاثیر سه روز عزای رسمی اعلام کرده است.
بسیاری از ساختمان های دولتی و مدارس در پاکستان تعطیل شده اند و پرچم ها به حال نیمه افراشته درآمده اند.
جامعه بین المللی، ترور سلمان تاثیر را به شدت محکوم کرده است.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا و بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، با صدور بیانیه های جداگانه ترور این سیاستمدار بانفوذ را محکوم کردند.
بی بی سی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم