حاشیه خبر

حسرت جام و بی‌خیالی فدراسیون

کمتر از یک ماه مانده است تا آغاز جام ملت‌های آسیا، جامی که از آخرین قهرمانی ایران در آن 34 سال می‌گذرد و همین حسرت دست نیافتن به جام، حساسیت آن را برای اهالی فوتبال زیاد کرده است. اما انگار این حسرت و حساسیت تنها برای فوتبالدوستان است و نه مسوولان فدراسیون. چرا که در این برهه زمانی مسوولان فدراسیون فوتبال به تنها چیزی که فکر نمی‌کنند، وضعیت تیم ملی فوتبال در جام ملت‌های آسیاست. از انتخاب مربی آینده تیم ملی و رایزنی و گفت‌وگو با آنها گرفته تا دعوت از بازیکنانی که سابقه حضور در تیم ملی را نداشته و ندارند.
کد خبر: ۳۷۳۸۷۷

اشکان دژاگه بازیکن ایرانی‌الاصل تیم وولفسبورگ آلمان هر چند در نیم فصل نخست مسابقات بوندس لیگا تنها 3بازی برای تیمش به میدان رفته اما یکی از بازیکنانی بود که همواره مورد نظر کادر فنی تیم ملی فوتبال و البته افشین قطبی بوده است.

به همین دلیل افشین قطبی حدود 10 روز پیش شال و کلاه کرد تا بازی او را در این تیم از نزدیک ببیند. البته افشین قطبی فقط نظاره‌گر او روی نیمکت بود چرا که مربی انگلیسی دژاگه حتی یک دقیقه به او بازی نداد تا قطبی راهی تمرینات این تیم شود.

اما این تمام ماجرا نبود چرا که دیروز سایت باشگاه وولفسبورگ گفت‌وگویی از این بازیکن روی خروجی سایت خود قرار داد که در آن دژاگه قید حضور در تیم ملی را زده بود.

«نمی‌توانم در جام ملت‌های آسیا همراه تیم ملی ایران باشم و برای شرکت در تمرینات تیم ملی ایران نیاز به زمان بیشتری دارم. من نیم فصل خوبی را در تیمم پشت سر نگذاشته‌ام و امید به حضوری ثابت در دور برگشت دارم. یک ماه دوری از تمرینات تیم وولفسبورگ شانسم را برای بازی در تیم باشگاهی‌ام کم می‌کند و چون باشگاهم با این جدایی موافق نیست، فکر می‌کنم بهتر است در زمانی دیگر به تیم ملی ایران فکر کنم».

به این ترتیب در حساس‌ترین زمان، تیم ملی فوتبال ایران 10 روز را بدون حضور مربی خود در تهران سپری کرد و این در حالی است که تمام تیم‌های حاضر در جام ملت‌ها در اردوی آمادگی خود قرار دارند و خود را آماده حضور پرقدرت در این جام معتبر کرده‌اند. این اتفاق حقیقت دوباره دیگری را نیز آشکار کرد و آن بی‌نظمی و مشوش بودن فدراسیون فوتبال ایران است. چرا که وقتی شانسی برای حضور دژاگه در تیم ملی ایران نبوده چرا آنها مربی تیم ملی را به مدت 10 روز به سفری می‌فرستند تا از تمرینات بازیکنی دیدن کند که قرار نیست در تیم ملی بازی کند. آیا دژاگه تا دیروز در مورد حضور یا عدم حضورش در تیم ملی ایران تصمیمی نگرفته بود و آیا این تصمیم را نمی‌توانست مکاتبه‌ای به گوش مسوولان تیم ملی برساند؟!

میثم اسماعیلی / جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها