در حمله به اتوبوس ژاپنی

مرد چاقو به‌دست 13 نفر را مجروح کرد

رسانه‌های محلی ژاپن اعلام کردند که در پی حمله یک مرد چاقو به دست به مسافران یک اتوبوس در شمال شرق پایتخت این کشور، دست کم 13 تن مجروح شدند.
کد خبر: ۳۷۳۳۹۷

به گزارش ایسنا، براساس اعلام پلیس ژاپن، اوایل صبح امروز یک مرد مسلح به چاقو به مسافران در انتظار یک ایستگاه اتوبوس واقع در استان «ایباراکی» در شمال شرق «توکیو» حمله کرده و ابتدا چهار تن را مجروح و سپس با حمله به داخل اتوبوس دیگری سرنشینان این خودرو را هم با ضربات چاقو مضروب کرد.

بر اساس اعلام پلیس استان «ایباراکی» 11 تن از مجروحان این حادثه را دانش‌آموزان دبیرستانی، محصلان راهنمایی و دو زن مسن تشکیل می‌دهند.

همچنین وضعیت برخی از مجروحان وخیم گزارش شده است. علاوه بر این، سایر مسافران در وضعیت نامساعد روحی قرار دارند.

بر اساس اعلام خبرگزاری شین هوا و شاهدان عینی، مرد مسلح به چاقو پس از انجام این حملات محل را ترک کرد، اما در نهایت توسط ماموران پلیس دستگیر شد.

مرد مسلح یک جوان 27 ساله با نام «یوتا ساتیو» و بیکار است و تحقیقات در رابطه با انگیزه وی در اقدام به مجروح کردن سرنشینان اتوبوس ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها