سعد حریری:

رژیم‌‌صهیونیستی منبع‌افراط‌گرایی است

نخست‌وزیر لبنان رژیم صهیونیستی را منبع افراط‌گرایی در منطقه دانست و افزود: اگر اسرائیل اصول صلح به رسمیت شناخته شده در مادرید به ویژه اصل زمین در مقابل صلح را نادیده نمی‌گرفت، موجی از افراطگرایی منطقه را فرا نمی‌گرفت.
کد خبر: ۳۶۷۴۴۴

به گزارش ایسنا، سعد الحریری نخست‌وزیر لبنان که به روسیه سفر کرده است، در گفت‌وگو با روزنامه نووستی اظهار داشت که مذاکراتش با رهبران روسیه بر موضع‌گیری خشک و سرسختانه اسرائیل متمرکز بوده و وی از وقوع انفجار در منطقه به دلیل لجاجت‌های اسرائیل نگران است.

وی همچنین تاکید کرد: اگر رژیم صهیونیستی به این اصول پایبند بود، تشکیلات القاعده و شاخه‌هایش در سراسرمنطقه وجود نداشتند.

نخست‌وزیر لبنان رژیم صهیونیستی را منبع افراط‌گرایی در خاورمیانه توصیف کرد و از جامعه جهانی خواست تا با اعمال فشار علیه این رژیم آن را مجبور به پایبندی به قطعنامه‌های بین‌المللی کند.

الحریری در پاسخ به سوالی در خصوص دادگاه بین‌المللی ویژه ترور پدرش، نسبت به حکم فرضی قریب‌الوقوع این دادگاه ابراز بی‌اطلاعی کرده و احتمال ایجاد تنش در لبنان پس از صدور این حکم را بعید دانست و افزود: رهبران لبنان هرگز اجازه وقوع چنین امری را نمی‌دهند.

وی گفت: میشل سلیمان، رئیس‌جمهور لبنان،‌ من به عنوان نخست‌وزیر،‌ نبیه بری به عنوان رئیس پارلمان و سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان، هرگز اجازه چنین امری را که لبنان را تهدید کند نمی‌دهیم.

سعد الحریری همچنین انجام مذاکرات انفرادی با رژیم صهیونیستی را رد کرده و افزود: لبنان عضو اتحادیه عرب است و طرح صلح کشورهای عربی از بیروت آمده است. چنانچه رژیم صهیونیستی خواهان صلح است، باید با تمامی اعراب مذاکره کند.

وی هم‌چنین تاکید کرد: تهدیدهای رژیم صهیونیستی لبنان را هرگز نمی‌ترساند. لبنان شش جنگ با رژیم صهیونیستی داشته و با وجود ملتش قدرتمند است.

الحریری همچنین نیاز کشورش به سلاح را با هدف حمایت از امنیت و صلح در این کشور توجیه کرده و افزود: روسیه 31 تانک T71 ، شش هلی‌کوپتر، 36 قبضه توپ را به ارتش لبنان ارائه خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها