کشته و مجروح شدن 2 سرباز امریکایی در بغداد

جام جم آنلاین : یک سخنگوی لشکر اول زرهی امریکا اعلام کرد: روز دوشنبه 16 فوریه بر اثر انفجار یک مین که در مسیر یک کاروان گشتی نظامی امریکا در مرکز شهر بغداد کار گذاشته شده بود
کد خبر: ۳۶۷۱۹
، یک سرباز امریکایی کشته و یک سرباز دیگر مجروح گردید.

 us2

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، این سخنگو گفت : این حادثه در ساعت 9 و 20 دقیقه صبح به وقت محلی رخ داد.
یک کاروان گشتی لشکر اول زرهی شامل 3 خودرو نظامی هنگام عبور از مرکز شهر بغداد در اثر انفجار یک مین که در مسیر عبور آنها کار گذاشته شده بود ، آسیب دیدند و در این انفجار یک پلیس نظامی وابسته به لشکر اول زرهی کشته و یک پلیس نظامی دیگر مجروح شد.
این سخنگو از تلفات احتمالی عراقی های عابر در این انفجار گزارشی نداد با مرگ این نظامی امریکایی تعداد تلفات سربازان امریکایی که از آغاز جنگ در 20 مارس در درگیری ها در عراق کشته شدند به 539 نفر رسید.

قتل میسیونر امریکایی در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها