چهره‌ها‌‌ و‌ حادثه‌ها

مهم‌ترین حادثه زندگی‌ام بازی با برزیل بود

میلاد زنیدپور فوتبال خود را از شهر اهواز و تیم فولاد شروع کرد،اما خیلی زود به دلیل خدمت سربازی به تهران آمد و در تیم‌های نظامی تهران مشغول بازی شد. این بازیکن 24 ساله ابتدا به تیم سایپا و بعد از آن به پیکان و راه آهن رفت و از آنجا با رقمی نجومی به استیل آذین رفت. او متولد روز 22 بهمن است و فصل گذشته برای تیمش 10 گل به ثمر رساند.
کد خبر: ۳۶۴۸۶۶

این ملی پوش کشورمان در مورد مهم‌ترین اتفاق زندگی‌اش می‌گوید: همه جنوبی‌ها عاشق تیم برزیل هستند و دوست دارند تیم‌هایشان نیز مثل آن کشور بازی کنند، برای همین وقتی خبر بازی با برزیل در اردن به گوشم رسید فکر می‌کردم خواب می‌بینم، وقتی به امارات برای بازی با این تیم رفتم تازه باورم شد که واقعا می‌خواهم در مقابل برزیل، بهترین تیم جهان بازی کنم. من هم مثل تمام مردم ایران خوشحال و امیدوار بودم که بتوانم بازی خوبی ارائه کنم.

وقتی بازی شروع شد و کنار بازیکنان برزیل عکس یادگاری گرفتم، این بهترین اتفاق زندگی من بود. در طول بازی گیج بودم و نمی‌توانستم بازی خوبی انجام دهم. بارها از تلویزیون بازی آنها را دیده بودم و حالا کنارشان بازی می‌کردم. وقتی قرار شد تعویض شوم و بازیکن بزرگی به نام کریم باقری به جای من وارد زمین شود، خیلی خوشحال شدم.

این تعویض برای همیشه در تاریخ فوتبال به خاطر بازی خداحافظی کریم باقری ماندگار می‌شود. هرچند ما 3 گل خوردیم،اما به نظرم خیلی خوب بودیم و حتی گل زدیم که داور قبول نکرد.

بهترین اتفاق زندگی‌ام در حالی رقم خورد که تنها 24 سال دارم و امیدوارم دوباره از این اتفاقات برایم بیفتد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها