هفته‌ای 105 مورد

تب دنگی در سنگاپور افزایش یافت

روز پنجشنبه رسانه های محلی سنگاپور از زیاد شدن شمار مبتلایان به تب دنگی در این کشور تا پایان سال جاری خبر دادند.
کد خبر: ۳۶۴۶۴۶

به گزارش مهر ، اداره ملی محیط زیست سنگاپور اعلام کرد که طبق آمار ثبت شده در سال جاری به طور میانگین هفته ای 105 نفر به تب دنگی مبتلا می شوند که انتظار می رود این روند تا پایان سال ادامه یابد.
 
با توجه به بررسی گسترده بیش از 300 کارگاه ساختمانی برای یافتن محل تخم گذاری پشه ناقل تب دنگی توسط مقامات در یک دوره 2 هفته ای در ماه گذشته، 52 محل تخم گذاری شده پشه آئدس شناسایی شد.

اداره ملی محیط زیست اعلام کرد: تحقیقات اخیر در این موضوع نشان می دهد که در خانه ها و مناطقی مثل کارگاه های ساختمانی، احتمال وجود محل های تخم گذاری شده  بیشتر است.

در 9 ماه اول سال گذشته 16 هزار و 878 منطقه تخمگذاری شده شناسایی شد اما در 9 ماه اول سالجاری 19 هزار منطقه تخم گذاری شناسایی شده که رشد 2 هزار و 123 مورد افزایش داشته است.
 
تعداد بیماران مبتلا به تب دنگی سنگاپور در سال گذشته در سنگاپور 3 هزار 775  نفر بوده است که این تعداد امسال به 4 هزار 349 نفر افزایش یافته است.

تب دنگی بیماری حاد و دردناکی است که بیشتر در مناطق استوایی رایج است و در صورت عدم مداوای مؤثر منجر به مرگ می شود. این بیماری توسط پشه ای با نام علمی «آئدس» انتقال می یابد و به علت درد شدید به نام «تب استخوان شکن» نیز معروف شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها