به گزارش جام جم آنلاین، مجید نادری تهیه کننده «هنگام درنگ» درگفتگو با رسانه خبری شبکه یک سیما، درباره این برنامه گفت: هفته گذشته پس از پخش سریال مختارنامه اولین قسمت از این برنامه به روی آنتن رفت و موضوع صلح امام حسن(ع) با معاویه با حضور کارشناسان بررسی شد و در برنامه جمعه این هفته به بررسی مرگ معاویه و به قدرت رسیدن یزید می پردازیم.
دکتر علی غضنفری، استاد سیدمرتضی خاتمی خوانساری، حجت الاسلام سید کاظم طباطبائی و دکتر حسین رجبی دوانی کارشناسان برنامه «هنگام درنگ» هستند که به گفتگو و تحلیل تاریخ اسلام بعد از سال 40 هجری می پردازند.
به گفته نادری هدف این برنامه افزایش اطلاعات تاریخی و آشنایی مخاطب با دوران معاصر مختار است.
عوامل این برنامه عبارتند از: تهیه کنندگان: محمد شکیبانیا و مجید نادری، کارگردان: علیرضا فرح جود، تصویربردار: حمید علیخان، طراح صحنه: سیدرضا غاضی زاد، محقق: کوروش علیانی.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم