تقی‌پور تکلیف کرد:

مدیران از ایمیل ملی استفاده کنند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد الزام مدیران دستگاه‌های دولتی برای استفاده از ایمیل ملی iran.ir به جای یاهو و جیمیل و نیز تکلیف دستگاه‌های دولتی برای انتقال میزبانی سایت‌هایشان به داخل کشور گفت: «از آنجا که میزبانی ایمیل ملی ایران‌دات‌آی‌آر داخل کشور است و طبیعتا نگهداری اطلاعات در آن با تدابیر امنیتی صورت می‌گیرد، به مدیران دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های دولتی توصیه شده است که از این پست الکترونیکی به‌جای ایمیل‌های یاهو و جی میل استفاده کنند.»
کد خبر: ۳۵۷۷۷۹

وی در گفتگو با مهر با تاکید بر این‌که در استفاده از پست الکترونیکی ایران دسترسی سایت‌های غیرمجاز خارجی به این اطلاعات محدود و ممنوع خواهد بود، گفت: «ما می‌توانیم این اطمینان را به مسوولان و مردم بدهیم که امروز ایمیل و فضایی که در آنجا به کاربران اختصاص داده می‌شود کاملا امن و به‌دور از دسترسی خارجی‌ها است.»

وی اضافه کرد: «انتقال میزبانی سایت‌ها به داخل یک تکلیف است که باید انجام شود و بیشتر هم برای بحث امنیت خود دستگاه‌ها به آن تاکید شده است.»

به‌گزارش مهر، طبق آخرین آمار ارائه شده از وزارت ارتباطات میزبانی بیش از 260 سایت دولتی ایرانی در آمریکا و میزبانی بیش از 210 سایت دولتی ایرانی در کشور کانادا انجام می‌شود.»

پیش از این گفته شده بود که دستگاه‌های دولتی تا پایان شهریورماه مهلت دارند تا میزبانی سایت‌های خود را به داخل کشور منتقل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها