ستاد جلوگیری و رفع سد معبر شهرداری کاشان از دستگیری یک زن متکدی فریبکار که به صورت نمایشی دربرانگیختن عواطف و احساسات مردم صحنهسازی میکرد، خبر داد.
مهران محمودزاده مرقی، رئیس ستاد به فارس گفت: این زن فریبکار در حالی که سر و صورت کودکش را با خون آلوده کرده بود تا ترحم و دلسوزی افراد را برانگیزد، در یکی از معابر اصلی شهر تکدیگری میکرد. وی گفت: نیروهای گشتی ستاد جلوگیری و رفع سد معبر شهرداری کاشان هنگام انجام عملیات جمعآوری متکدیان با مشاهده این صحنه که بسیارهم به واقعیت نزدیک بود، کودک را به مرکز اورژانس منتقل کردند، اما پس از معاینات پزشکی معلوم شد این کار تنها به قصد فریبکاری و به نیت برانگیختن حس ترحم و دلسوزی مردم برای تکدیگری بوده است. وی افزود: به این ترتیب زن فریبکار توسط نیروهای ستاد دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد. محمودزاده مرقی با هشدار به شهروندان هنگام برخورد با این گونه افراد خواستار همکاری لازم آنان در اجرای طرح جمعآوری متکدیان شد.
کد خبر: ۳۵۴۹۶۸
وی به اعتقادات مذهبی مردم به عنوان مهمترین حربه تکدیگری توسط متکدیان اشاره کرد و گفت: شهروندان عزیز باید بیشتر مراقب باشند که متکدیان با سوءاستفاده از حساسیتها و علاقههای مذهبی، آنها را فریب ندهند.