دختر 3 ساله از چنگ گرگ درنده نجات یافت

دختر بچه‌ 3ساله‌ای که در خواف طعمه گرگی درنده شده بود، نجات یافت. به گزارش ایسنا، سرهنگ علی حیرانی، فرمانده انتظامی شهرستان خواف در این‌باره گفت: یکی از شهروندان ساعت 40‌/‌23 شامگاه 17 شهریور در تماس تلفنی با فوریت‌های پلیسی 110 سراسیمه و مضطرب از حادثه‌ای وحشتناک خبر داد و به افسر پلیس گفت یک قلاده گرگ کودک خردسالی را با خود برده است.
کد خبر: ۳۵۲۸۰۴

وی افزود: در پی دریافت این خبر، هماهنگی‌های لازم از طریق مرکز فرماندهی و کنترل پلیس به عمل آمد و ماموران انتظامی به تعقیب گرگ درنده و کودک خردسال پرداختند.

حیرانی خاطرنشان کرد: این گرگ درنده پس از 500 متر فرار خسته شد و دختربچه را در باغات خواف رها کرد و پا به فرار گذاشت. وی گفت: کودک خردسال با تلاش ماموران انتظامی به آغوش خانواده‌اش بازگشت و هم‌اکنون در بیمارستان این شهر تحت مداواست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها