باتری هایی که نوت بوک را آتش می زنند

کارشناسان پس از دریافت گزارش های متعدد مبنی بر آتش گرفتن باتری نوت بوکها و تلفن همراه ، درصدد جایگزین کردن ابزاری دیگر هستند. متخصصان بتازگی با آزمایشات گوناگون
کد خبر: ۳۴۷۴۱
دریافتند که سطوح مولد برق در باتری ها خطرات واقعی را برای جان کاربران در بر دارد و به همین دلیل باید با فناوری جدیدی ابزارهای نوین جایگزین باتری شوند.
وقتی که باتری های لیتیوم جایگزین هیدروکسیدهای مرکب از نیکل شد، چگالی انرژی در باتری ها کاملا افزایش یافت.
این چگالی قدرت تولیدی و ارسالی را در ابزارهای مرتبط ارتقا می دهد و از تحت تاثیر قرار دادن حافظه خودداری کرده و در نتیجه سوخت بهتری را منتشر می کند.
اما باتری های لیتیوم در بسیاری از موارد از اکسید کبالت بهره می گیرند که سرگردانی حرارت بالا را در پی داشته و سطح باتری و ابزارهای جانبی را تحت تاثیر قرار می دهد.
خود گرمایی در این باتری ها منجر به توسعه گرما در نوت بوک یا تلفن همراه می شود و در نتیجه پروسه آتش سوزی و حریق را موجب می شود.
دانشمندان مشکل آتش گرفتن باتری های نوت بوک و تلفن همراه را مانند ببر در قفس می دانند که گاهی اوقات حالت انفجاری نیز پیدا می کند.
برخی دانشمندان فناوری فسفات والنس (ValencePhosphate) را پیشنهاد می کنند که امن تر بوده و به کاربران ایمنی لازم را می دهد.
اما این فناوری هنوز در مرحله آزمایش است و محصولات نهایی آن در دسترس نیست.
به همین دلیل کارشناسان به کاربران توصیه می کنند هر 2 سال یک بار باتری نوت بوک یا تلفن خود را عوض کنند.
معمولا پس از گذشت 2 سال کارایی باتری های قابل شارژ کاهش می یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها