معاون پارلمانی وزارت جهاد کشاورزی خبر داد

نشست خلیلیان با طراحان استیضاح

در حالی که کرمی راد یکی از طراحان استیضاح وزیر جهاد کشاورزی هرگونه نشست با خلیلیان را رد کرده بود،معاون پارلمانی وزارت جهاد کشاورزی از نشست مشترک خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی با طراحان استیضاح خبر داد.
کد خبر: ۳۴۷۰۷۳

سید بهلول حسینی معاون پارلمانی وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین در خصوص سرنوشت استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی گفت: طراحان استیضاح ساعت 14 امروز با وزیر جلسه دارند و نتیجه بعد از جلسه مشخص خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم موارد استیضاح در این جلسه حل و فصل شود.

استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی 2 خرداد سال جاری در مجلس کلید خورد که این استیضاح در حال حاضر 26 امضا و 33 محور دارد.

محمد کرمی راد نماینده کرمانشاه یکی از طراحان اصلی این استیضاح است و هرگونه نشست با وزیر را رد کرده و تاکید می کند که طراحان خواهان استیضاح وزیر هستند و معتقد است که اگر وزیر حرفی برای گفتن دارد باید در زمان استیضاح در صحن مجلس مطرح کند.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها