به گزارش مهر، مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با اعلام آغاز فعالیت متفاوت سال تحصیلی در شهر تهران افزود: با برنامه ریزی جامعی که از 18 بهمن ماه سال 1388 آغاز شده و طی آن 36 برنامه پیش نیاز برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی 90ــ 1389 به انجام رسیده است، تمام مدارس شهر تهران ، برنامه درسی کلاسی مبتنی بر مبانی علمی و تربیتی را در هفته پایان مردادماه به اولیای دانش آموزان ارائه کرده و آمادگی مطلق خود را برای آغاز سال تحصیلی متفاوت فراهم می کنند.
وی با اشاره به ساماندهی سه بعدی فضا، دانش آموز، معلم و مکان گزینی به هنگام و کارآمد مدارس در همه شهر تهران گفت: تا به امروز بالغ بر 500 هزار نفراز دانشآموزان شهر تهران به شکل اینترنتی ثبت نام شده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از تعدیل حداقل 20 درصدی نیروی انسانی ادارات آموزش و پرورش وابسته خبر داد و گفت: این اقدام با هدف بهسازی و چابک سازی سامانه های اجرایی انجام گرفته و تاکنون 34 میلیارد ریال سرانه آموزشی به حساب مدارس واریز شده است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد