احداث سیلوی 100 هزار تنی در گرمی اردبیل

سرپرست فرمانداری گرمی گفت: نخستین سیلوی 100 هزار تنی استان با مشارکت بخش خصوصی در این شهرستان احداث و راه اندازی می شود.
کد خبر: ۳۴۳۵۹۲

به گزارش مهر، عزیز صحرایی عصر دوشنبه در جلسه هماهنگی و خرید گندم مازاد کشاورزان گرمی اظهار داشت: فاز اول این پروژه هم اکنون با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد ریال در دست اجراست.

وی با تاکید بر ضرورت تسریع در روند اجرای این پروژه اضافه کرد: سیلوی 100 هزار تنی گرمی در دهه فجر امسال با ظرفیت 30 هزار تن افتتاح و به بهره برداری خواهید رسید.

سرپرست فرمانداری گرمی ابراز داشت: فاز دوم این پروژه نیز با ظرفیت بیش از 100هزار تن و در مجموعه ای دارای کارخانه آرد خام و تولید نان صنعتی در سال آینده احداث خواهد شد.

وی افزود: بی شک راه اندازی این پروژه موجب ارتقا و افزایش ذخیره سازی گندمهای مرغوب استان در داخل و نیز کاهش ازدحام و صفهای طولانی در زمان تحویل گندمهای مازاد به انبارها می شود.

صحرایی احداث سیلو را با توجه به توسعه سدهای بزرگ امارات و سنبور و سدهای معیشتی و نیز برنامه ریزی جهت تبدیل مزارع دیم به آبی و در نتیجه افزایش برداشت و تولیدات کشاورزی ضروری و دارای توجیه اقتصادی دانست.

وی همچنین با اشاره به فراهم بودن زمینه ورود بخش خصوصی جهت ساخت سیلو در این شهرستان تصریح کرد: از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این راستا استقبال و حمایت خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها