3 امتیاز شیرین به کام استقلال

استقلال همچون همیشه لیگ را با پیروزی آغاز کرد تا 3‌ امتیاز دستگرمی در شروع ماراتنی 34 هفته‌ای، موجب شود آنان در پایان روز نخست خود را در صدر جدول ببینند. آبی‌های پایتخت که به‌واسطه دیر استارت زدنشان برای حضور در لیگ برتر دهم، هنوز از شرایط مطلوب و آرمانی به‌دور هستند، حتی از کسب یک نتیجه مساوی نیز در آوردگاه تبریز راضی و خرسند بودند، اما استقلال وقتی در دقیقه 3 روی شوت سرکش و زیبای سعید دقیقی از پشت محوطه هجده، دروازه خود را روی تیم شهرداری تبریز باز شده دید، از فشار و بار روانی موجود سبک شد تا در ادامه با به‌دست گرفتن نبض بازی و عقب زدن حریف، اهداف خود را مو به مو در زمین پیاده کرده و با 3 امتیاز سوغاتی از تبریز به تهران بازگردد.
کد خبر: ۳۴۲۹۰۸

در این بازی استقلال در غیاب مجتبی جباری، وظیفه بازیسازی را به ایمان مبعلی سپرد تا این هافبک خوش فکر و شوت زن که در کنار خود دسوزای برزیلی و فرزاد آشوبی را در جنگ‌های فیزیکی و تخریب کردن برنامه‌های تاکتیکی حریف می‌دید، تیمش را به خوبی در زمین تغذیه کند.

البته در این بین آشوبی عقب‌تر از دسوزا بازی می‌کرد تا این هافبک برزیلی و دونده با مشارکت بیشتر در حملات هجومی در نقش یک سازنده، گل سوم تیمش را طراحی کند. دسوزا که به سرعت خود را در ترکیب آبی‌ها جا انداخته در این بازی نشان داد که حتی بیشتر از جان واریوی هموطنش می‌تواند برای استقلالی‌ها مثمرثمر واقع شود.

آرش برهانی که از قبل نیز اعلام کرده بود در صورت حضور در بازی گل خواهد زد، در شرایطی نامتعادل و با ضربه‌ای آرام در دقیقه 28 زننده گل مساوی تیمش بود تا در نیمه دوم میلاد میداودی با دو گل ارزشمند خود (55 و 59) نشان دهد که چارچوب دروازه را خوب می‌شناسد و بسادگی از کنار موقعیت‌ها عبور نمی‌کند.

شاگردان اکبر میثاقیان در این بازی چوب کم تجربگی خود را خوردند تا با وجود زدن گل اول، کنترل بازی را به مهمان تهرانی سپرده و با عقب‌نشینی کامل و دل بستن به ضد حملات، پیروزی خانگی را با شکست 3 بر2 عوض کنند. علی کریمی که در لیگ یک گلزن تمام عیاری نشان داده بود، در اواسط نیمه دوم و با اضافه شدن به ترکیب قرمزهای تبریزی، زننده گل دوم تیمش در دقیقه 87 بود. پرویز مظلومی، سرمربی استقلال که با انگیزه‌ای دوچندان آمده است موجودیت تازه‌ای از کار مربیگری‌اش را با آبی‌های پایتخت به نمایش بگذارد، با خوشحالی از کسب این نتیجه تصریح کرد: از ضعف خط دفاعی تیم شهرداری به بهترین شکل در راه پیروزی استفاده کردیم.مظلومی با بیان این‌که استقلال حقیقی را از هفته چهارم به بعد خواهید دید، از عملکرد بازیکنانش در این دیدار ابراز رضایت کرد و گفت: بی‌شک بازیکنان در بازی‌های بعدی به هماهنگی‌های بیشتری خواهند رسید تا انتظارها را برآورده سازند.

پیروزی استیل‌آذین با گل زنیدپور

اما در یکی دیگر از بازی‌های حساس هفته اول، تیم مدعی و پر ستاره استیل‌آذین موفق شد با تک گل میلاد زنیدپور در دقیقه 88 بر میزبان خود فولاد خوزستان پیروز شود. استیل‌آذین در شرایطی صاحب اولین 3 امتیاز شد که علی کریمی و مهرزاد معدنچی را در اختیار نداشت و احمدرضا عابدزاده نیز از روی سکوها نظاره‌گر جریان بازی بود. به عقیده برخی ناظران، این وضعیت نشانه بروز اختلاف میان عابدزاده و لوبیسا تومباکوویچ سرمربی استیل‌آذین در همان آغاز کار است.

تومباکوویچ در پایان این بازی، استیل‌آذین را شایسته پیروزی دانست و در مورد حضور احمدرضا عابدزاده در جایگاه ورزشگاه و حضور نداشتن این مربی روی نیمکت ذخیره‌های تیم استیل‌آذین گفت: ترجیح می‌دهم در این مورد صحبتی نکنم و طی روزهای آینده درخصوص حضور عابدزاده روی نیمکت جزئیات بیشتری از سوی مسوولان تیم اعلام خواهد شد.

2 گل خلعتبری برای برد ذوب‌آهن

در اصفهان جدال ذوب‌آهن و پیکان قزوین به برتری 2ـ1 میزبان انجامید تا منصور ابراهیم‌زاده با وجود 10 نفره شدن تیمش بر روی اخراج مهدی رجب‌زاده، 3 امتیاز شیرین را دشت کند. ذوب‌آهن در نیمه اول با دو گل محمدرضا خلعتبری که در دقایق 13 و 35 به ثمر رسید بار خود را در مقابل پیکان بست و علیرضا عباسفرد مهاجم پیکان در دقیقه 33 زننده تک گل تیمش بود اما با وجود اخراج مهدی رجب‌زاده در نیمه دوم ذوب‌آهن بخوبی توانست از یک گل برتری خود حفظ و حراست کند.

رجب‌زاده در شرایطی بازی بعدی تیمش را از دست داد که ذوب‌آهن بایستی در هفته دوم در مقابل تیم مس کرمان صف آرایی کند. همین مساله باعث شد تا منصور ابراهیم‌زاده در کنفرانس خبری پایان بازی با این موضوع مواجه شود که مهاجم تیمش تعمدی اخراج شده است. موضوعی که البته ابراهیم‌زاده آن را بشدت رد کرد و در جواب گفت: اصلا در ارتباط با هیچ بازیکنی این فکر را نکنید. این فکر یعنی بازیکن اعتقاد به تیم ندارد و این توهین بزرگ به یک بازیکن محسوب می‌شود.در دیگر بازی روز نخست پاس همدان در خانه یک بر صفر از سد تیم مس‌کرمان تیم جدید صمد مرفاوی گذشت تا علی‌اصغر مدیرروستا و همدانی‌ها لیگ دهم را با خاطره‌ای خوب آغاز کنند. فرهاد خیرخواه مهاجم فصل قبل تراکتورسازی در دقیقه 63 زننده گل پیروزی بخش پاس در این دیدار بود.

توقف سپاهان

مدافع عنوان قهرمانی در شرایطی که در فصل نقل و انتقالات حضوری پر رنگ داشت، عصر دیروز در نخستین گام از لیگ دهم در ورزشگاه اکباتان برابر راه آهن متوقف شد تا در هفته نخست و با وجود پیروزی مدعیان، امیر قلعه‌نویی به تک امتیاز این بازی بسنده کند.سپاهان در شرایطی متوقف شد که در دقیقه 31 دروازه رحمتی توسط امین متوسل‌زاده فرو ریخت اما در ادامه رضا عنایتی در نخستین تجربه حضورش در سپاهان در دقیقه 50 گل مساوی را وارد دروازه حریف کرد تا منجی تیمش لقب بگیرد.

دیگر مربیان لیگ چه گفتند

* اکبر میثاقیان، سرمربی شهرداری تبریز پس از شکست 3 بر 2 تیمش مقابل استقلال: اکثریت نفرات ما در این بازی برای اولین بار بود که در رقابت‌های لیگ برتر حاضر می‌شدند و کم‌تجربگی آنها عامل اصلی شکست بود. ما فقط 8 روز تمرین منسجم داشتیم و همین باعث شده بود در مقابل استقلال ناهماهنگ باشیم. البته گل زودهنگامی هم که زدیم در این شکست بی تاثیر نبود.

* محمد احمدزاده، سرمربی پیکان پس از شکست 2 بر یک تیمش مقابل ذوب‌آهن: پیکان در نیمه دوم بهتر از ذوب‌آهن بازی کرد و با ارائه بازی درگیرانه‌ خود می‌توانست حتی به برتری دست یابد. افسوس از ضربه سر عباس‌فرد که گل نشد. حق ما شکست نبود.

*‌ علی‌اصغر مدیرروستا، سرمربی پاس پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل مس: با وجود این برتری بازیکنانم در حد انتظار نبودند. تیم من در بازی‌های تدارکاتی پیش فصل به مراتب بهتر ظاهر شده بود.

* صمد مرفاوی، سرمربی مس کرمان: فکر می‌کنم بازی متعادلی بود، اما آنچه در فوتبال باقی می‌ماند نتیجه است، که ما در مقابل پاس نتوانستیم موفق باشیم. با این وجود از عملکرد تیمم راضی هستم، چراکه بازی اول است و هنوز تیم‌ها به خوبی جا نیفتاده‌اند.

*‌ مجید جلالی، سرمربی فولاد پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل استیل‌آذین: در لحظات پایانی، با غافلگیری شکست تلخی را متحمل شدیم. انتظار ما از بازیکنان فولاد بیشتر بود، اما کم‌تجربگی بازیکنانم در دقایق آخر بازی باعث شد تیم حریف براحتی به گل برتری دست یابد. نتیجه مساوی عادلانه‌تر بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها