آزمون تافل تا 4 ماه آینده برگزار می‌شود

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان این‌که در حال حاضر برای افرادی که پیش از این در آزمون تافل ثبت‌نام کرده اند و آزمون آنها 4 ماه آینده برگزار می‌شود، مشکلی وجود ندارد، گفت: مشکل اصلی در ثبت‌نام متقاضیان 4 ماه آینده این آزمون است. پیش از این، ای‌تی اس اعلام کرده بود که ثبت‌نام آزمون تافل در ایران متوقف شده است.
کد خبر: ۳۴۰۹۴۳

ابراهیم خدایی در گفتگو با مهر ضمن بیان این‌که بحث لغو برگزاری آزمون تافل برای افرادی که پیش از این ثبت‌نام کرده‌اند، نیست، گفت: مشکل آزمون تافل در حال حاضر بحث ثبت‌نام برای آزمون است.

وی افزود: در این خصوص آزمون برای افرادی که 4 ماه آینده آزمون دارند و پیش از این نسبت به ثبت‌نام اقدام کرده‌اند، برگزار می‌شود و مشکل تنها برای ثبت‌نام‌های 4ماه آینده است.

معاون سازمان سنجش گفت: طی ایمیلی که موسسه‌ای تی اس برای سازمان سنجش ارسال کرده است، آزمون جی آر ای که در کنار آزمون تافل یکی از آزمون‌های موسسه‌ای تی اس است، با مشکل مواجه نیست و مطابق گذشته، ثبت‌نام برای شرکت در آن انجام و از متقاضیان آزمون گرفته می‌شود.

وی اظهار کرد: برای آزمون تافل و ثبت‌نام 4 ماه آینده آن نیز در حال مکاتبه با موسسه ‌ای تی اس هستیم و پیش‌بینی می‌شود با ایجاد راهکارهایی برای پرداخت هزینه ثبت‌نام و انتقال وجه به موسسه، مشکل برطرف شود.

معاون سازمان سنجش آموزش پیش از این از عدم برگزاری آزمون تافل در ایران برای افرادی که در دوره‌های جدید باید ثبت‌نام کنند، خبر داده و گفته بود: برگزاری آزمون تافل در ایران به دلیل عدم‌پرداخت حق وجه ثبت‌نام با مشکلاتی روبه‌رو شده است و متقاضیان این آزمون در حال حاضر نمی‌توانند در داخل برای شرکت در آزمون اقدام کنند.

ابراهیم خدایی به مهر گفته بود: سایت ای تی اس که مسوول برگزاری آزمون تافل در سراسر جهان است،اعلام کرده که متقاضیان آزمون تافل در ایران در حال حاضر نمی‌توانند در داخل ایران برای شرکت در این آزمون اقدام کنند.

به گفته وی به دلیل عدم پرداخت حق وجه ثبت‌نام آزمون تافل مشکلاتی پیش آمده که با مذاکراتی که انجام می‌دهیم، در حال رفع آن هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها