دو ویلپن و راه اندازی حزب "جمهوری همبستگی"

به گزارش هفته نامه اکسپرس، "دومینیک دو ویلپن" روز شنبه گذشته در میان شعار هواداران خود که شعار "رئیس جمهور، دو ویلپن" سر داده بودند، حزب سیاسی خود به نام "جمهوری همبستگی" را راه اندازی کرد. نخست وزیر سابق، جنبش سیاسی خود را "جنبشی تازه و مستقل خواند که فقط یک حزب، همچون سایر احزاب نیست، بلکه می کوشد گرایشات مختلف را نیز حول خود گرد آورد".
کد خبر: ۳۳۶۰۱۸

به نوشته اکسپرس، سازمان دهندگان مراسم آغازین این حزب می گویند که 6 هزار نفر در این نشست حضور داشتند و حدود یک صد خبرنگار داخلی و خارجی برای پوشش آن شرکت کرده بودند.

در همین حال روزنامه لوفیگارو  نیز در مطلبی مشابه می افزاید: طرفداران دو ویلپن که حدوداً 3 هزار نفر بودند، از نامزدی وی در انتخابات سال 2012 حمایت کردند.نخست وزیر سابق فرانسه با الهام از اندیشه های "گلیستی" (اندیشه طرفدار شارل دوگل) سخنرانی کرد و گفت: حرکت جدیدی در فرانسه به وجود آمده است که در ماه های آینده شاهد بزرگ تر شدن آن خواهیم بود.

این روزنامه به نقل از "میشل آلیو ماری"، وزیر دادگستری و ثبت اسناد می نویسد: نخست وزیر سابق فرانسه فقط به انتقاد های خود دلخوش نموده و پیشنهادی نمی دهد.» آغاز به کار حزب جدید سیاسی دو ویلپن چندان با رضایت وزیر دادگستری فرانسه همراه نبوده زیرا برنامه ای برای ترسیم آینده نداشته و سارکوزی بهتر از دو ویلپن در مسیر اندیشه های گلیستی حرکت می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها